Tavaszi szünet

A korábbi évekkel ellenben idén végre igazán élvezhető volt a gyerekek számára a tavaszi szünet, hiszen nem 2-3 napot kaptak a pihenésre, hanem több, mint egy egész hétig élvezhették az iskola- és tanulásmentes napokat.

Azt is mondhatjuk, hogy ez a hosszúra nyúlt szünet a Nyuszi ajándéka volt, hiszen a tavaszi szünet első napjai húsvét hétvégéjére estek. Ha olvastad az előző blogbejegyzésünket, akkor láthattad milyen sok programban lehetett része a szállodába érkező gyerekeknek és szüleiknek. Még nem olvastad? Akkor gyorsan pótold be, mert érdemes! Azonban nem csak az ünnepre, hanem a szünet többi napjára is bőven szerveztünk programokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lássuk, mik voltak ezek!

A tavaszi vakáció minden napján más-más témájú programokkal készültünk, így biztos, hogy mindenki megtalálta a számára érdekes tevékenységeket. Szokásukhoz híven Ele-Fanni és Ele-Fülöp reggelente köszöntötték szállodánk vendégeit, így már jól indult mindenkinek a nap.Délelőttönként a Játékszigeten animátoraink segítségével alkothattak  és sok egyéb más játék is rendelkezésükre állt, amivel játszhattak. A Játéksziget az a hely, ahol a három évesnél idősebb gyerekeket várjuk, így a szülők is el tudnak vonulni néhány „gyermekmentes” percre. 😊 Azok, akik kreatívkodás helyett inkább mozogtak volna, ezt is megtehették a Dzsungel-házban, ahol animátoraink izgalmas sportos feladatokkal várták őket..

Azok a gyerekek sem maradtak ki a mókából, akik a tudományok iránt érdeklődnek, ugyanis az Ele-klubban Szüllőné Bíró Ágival  fizikai és kémiai kísérleteknél segédkezhettek.

Köztudott, hogy szállodánk egyik nagy vonzereje a gyerekek számára a három és négy emelet magas beltéri óriáscsúszdák, melyeken a tavaszi szünetben is szuper csúszdaversenyeket tartottunk, valamint szerveztünk foci és egyéb más sportbajnokságokat a Kaland-parton. Képzeljétek, még sárkányt is reptettünk!

Az izgalmas programok délután is folytatódtak. Akiknél például nem hagyott alább a délelőtti versenyszellem, azok megmérettethették magukat az esti Bingó partyn is. Akik viszont az esti Just Dance partyra és a minidiscora egy kicsit csillogóbb megjelenést szerettek volna, azoknak animátoraink nagy örömmel készítettek csillámtetoválást az Ele-klubban.

Aki már járt nálunk, az tudja, hogy főleg iskolai szünetek alkalmával izgalmasabbnál izgalmasabb előadóművészeket szoktunk hívni a szállodába. Ez most sem volt másként. Ellátogatott hozzánk Zsiga Edward, azaz Edu bűvész, aki fantasztikus trükkjeivel varázsolta el a szálloda vendégeit. Edu  régóta visszajáró előadó a Velence Resort & Spa****-ban, ugyanis körülbelül 20. alkalommal jött és nyűgözött le kicsiket és nagyokat egyaránt. Mit gondoltok, mit kapott az a felnőtt, aki a leghangosabban tapsolt a produkcióinál?! Naná, hogy egy Eduscho kávét!

Másik szuper fellépő az Óperenciás zenekar volt, akikkel legkisebb vendégeink elképesztően jót buliztak a szálloda lobbyjában. A koncert után a zenekar hangszereit is egytől egyig megcsodálhatták a gyerekek. Szerintetek melyik volt a legkedveltebb hangszer? Megsúgom, a basszusgitár! A zenekar szintén nem először járt nálunk, és higgyétek el, nem is utoljára!

 

Láthatjátok, hogy a tavaszi szünet tele volt mókával, versengéssel, tánccal, kalanddal és meglepetésekkel. Apropó meglepetések! Érdemes lesz figyelnetek a közösségi oldalainkat, ugyanis a nyári hónapokra nem akármilyen programokkal készülünk a hozzánk érkezőknek! Foglaljatok minél hamarabb, nehogy lemaradjatok róluk!

Köszönjük mindenkinek, aki velünk töltötte ezt a pár napot! Reméljük hamarosan újra találkozunk

 

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

 

 

Megosztás