Óriás csúszdák

Óriás csúszdáinkat két korosztály részére alakítottuk ki. Az első emeletről induló, az épületen kívül kanyargó, lobbyba érkező csúszdapár a kisebb gyerekek kedvence. A harmadik és negyedik emeltről induló csúszdáink a nagyobb gyerekeket várják. Különleges élmény csúszás után a csúszdák feletti kijelzőn nyomon követni a csúszás időtartamát, vagy éppen a sebességet. A két nagyobb csúszda is beltérről indul, majd egy rövid külső szakaszt követően a galéria fölött érkezik a lobbyba, ahol még egy nagyobb kanyart véve érkezik a talajszintre.

A csúszdák kizárólag csúszózsákkal használhatók egész nap, kivéve a lobbyban zajló programok időtartamát.

Szimulátorok, PlayStation

Ki ne szeretne a Forma 1-es bajnokok bőrébe bújni egy rövid időre? Kis- és nagy kamaszok, no meg  felnőttek kedvence is a lobbyban kialakított 2 db Forma 1-es szimulátor és PlayStation állomás.

Dzsungel játszóház

A Dzsungel játszóház három emeletnyi kalandot kínál a kisiskolásoknak. A függőhíd, a boxzsákok, a bóják, a szivacsfigurák, az egyensúlyfejlesztő hengerek, a műanyag csúszda és a színes labdákkal töltött medence felhőtlen kikapcsolódás a gyerekek számára. Itt szabadjára engedhetik képzeletüket és hangjukat is.

A kevésbé bátrak sem maradnak ki a mókából: bebújhatnak a külön elhelyezett színes játszóházikóba, vagy felülhetnek az állatfigurák hátára.

Mini dzsungel játszóház

A Dzsungel játszóház mini változata, ügyességi- és logikai játékokkal, mászó fallal, csúszdával a legkisebbeket várja.

A két játszóházat egy csúszdával kötöttük össze. A gyerekek a Dzsungel játszóház legfelső szintjének meghódítása után egy pillanat alatt a „mini” részre csúszdázhatnak le, hogy azonnal újrakezdjék az egyes emeletek meghódítását.

A Dzsungel játszóház a hét minden napján 8:00 és 21:00 óra között várja ifjú felfedezőit.

Pamut zokni viselése – higiéniai okok miatt – gyermekek és felnőttek számára kötelező.

Köszönjük együttműködéseteket.

Hálós játszótér

Igazi Pókember-érzés. Levegőben, hálón lépkedhet, játszhat gyermeked hálós játszóterünkön. A hálóval minden oldalról körbevett játszóban függő labdák, rögzített és lengő mászóháló, fészekhinta, függő, hálós alagút garantálja a gyerekek szórakozását, játékos mozgásfejlesztését 14 éves korig.

Szülői felügyelet mellett a két külön részben 3-3 gyermek játéka biztosítható. Megközelíthető a recepció felett található Hempergő irányából. A zokni használata itt is kötelező.

Hempergő a nap 24 órájában

A főépület 1. emeletén, a szállodai recepció felett található a Hempergő, ami elsősorban a legkisebbeket és szüleiket várja.

A berendezés a babákra és a kisgyermekekre fókuszál, 0 – 4 éves korig. Megtalálható itt mini baba csúszda, aprócska hintaszék, játszószőnyegek, matató fal, kis tükrök és színes játékkockák, autók, puha párnák, plüss állatok, az Ele-Fülöp magasságmérő pedig megmutatja, mennyit nőttek a lurkók 2 pihenés között. A szülők kényelmes babzsákokon pihenve követhetik az apróságok játékát.

A Hempergő játszóház mellett közvetlenül elérhető egy mosdó, pelenkázóval.

Ugyanitt egy mikrohullámú sütő is rendelkezésetekre áll, ahol a nap 24 órájában meg tudjátok melegíteni gyermeketek ételét.

Játéksziget

Apu, anyu pihenhet, mi vigyázunk a gyerekekre!

Képzett animátoraink kreatív játszóházzal, sok-sok játékkal, változatos tematikára épülő kézműves foglalkozásokkal várják gyermekedet.

A teljesség igénye nélkül: Lego, Duplo, építőkockák, mesekönyvek, babák, mini konyha, labdák, autók, társasjátékok garantálják az önfeledt szórakozást gyermeked számára. Lehet festeni, rajzolni, színezni, nyomdázni, gyöngyképeket készíteni, ameddig csak bírja energiával.

A Játéksziget 3 éves kortól látogatható, itt gyermekfelügyelet is biztosított. Felnőttek a Játékszigeten nem tartózkodhatnak.

Pamut zokni viselése kötelező!

Kérjük, olvassátok el a Játéksziget házirendjét! Köszönjük.