Ringató

Éneklő, játszó édesanyák, édesapák csoportja, ahová néhány hónapos kisbabákkal is lehet érkezni. A foglalkozások célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben megismertesse a legkisebb gyerekek zenei nevelésének lehetőségeit, és a kicsik érzékennyé, fogékonnyá váljanak a jó zene, a művészetek iránt.

Olyan családi program, mely a felnőtteknek szól, a kicsik nem kapnak feladatot, nem várunk tőlük semmilyen teljesítményt. Értékes zenei anyaggal, élő énekszóval és hangszerjátékkal vesszük körül őket. Ha kedvük van, bekapcsolódhatnak a játékba, de megfigyelői is lehetnek az eseményeknek. A foglalkozással épül a gyermeki lélek, erősödik a családi összetartozás.

Ünnepnapok kivételével hétfőn és szerdán 10:00 órakor várjuk a szülőket, nagyszülőket a 3 év alatti gyerekekkel közös játékra és éneklésre.

Kérjük, hogy játékszer, enni- és innivaló ne legyen a foglalkozáson a családdal. Amire viszont szükség van, az egy benti cipő, vagy vékony zokni; járni tudó gyermekek és felnőttek számára egyaránt.
A részvétel szállóvendégeink számára ingyenes. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Zenés mesereggel

Mesébe szőtt dalok gitárral, citerával, kobozzal kísérve, ahol magyar és más népek dalaival, komponált dalokkal, népi játékokkal, hangutánzókkal találkozhatnak a gyerekek és esetenként konkrét résztvevői is lehetnek a történeteknek. A programot elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak ajánljuk.

A zenés mesereggel időpontja:
kedden és csütörtökön reggel 10:00 óra (kivéve ünnepnapokon).

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!