Téli szünet

Sziasztok!

Az elmúlt hetek igencsak élménydúsak voltak számunkra. A hosszú, két hetes téli szünet alatt megtelt a szálloda, zsibongó lett a lobbyból, a programokon mindenhol mosolygós, vidám arcokkal találkozhattunk.

A nagy karácsonyi készülődésben mi sem feledkeztünk meg az ajándékkészítésről, Ele-Fanni és Ele-Fülöp alkotóműhelyében szebbnél szebb alkotások készültek. Karácsonykor nem csak a gyerekek, de a felnőttek is örülhettek a meglepetés karácsonyi ajándékoknak. Na és persze a programok… Mint mindig, ezúttal is a minidisco volt a legnépszerűbb. Tudjátok, hogy milyen hívogató mondókával  csalogatják a gyerekek Ele-Fülöpöt és Ele-Fannit táncba? Segítünk, hogy legközelebb már ti is tudjátok: „Ele-Fülöp (Ele-Fanni) gyere ki, mindenki vár ideki!” Tudtátok, hogy az animációs programokon való részvételért oklevél jár? A számtalan animációs program közül biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen az sportos, vagy kézműves, alkotó foglalkozás, esetleg valamilyen verseny, hiszen azokból sem volt hiány.

Nincs téli szünet fellépők nélkül. Családi koncertet láthattunk, hallhattunk a Katáng együttes előadásában karácsony után. December 30-án a Nyéki sör szervezésében szállodánk parkja biztosította a helyszínt annak a családi napnak, amelynek során az Óperenciás együttes és az Alma zenekar is nagy sikerű koncertet adott, a Tűzfészek Társulat tűzzsonglőr produkciója a kicsiket és nagyokat is elvarázsolta, a Tűz-Varázs Műhely parádés tűzijátéka pedig méltóan zárta a napot, a karaoke party pedig már csak a ráadás volt.

Szilveszterkor együtt buliztak kicsik és nagyok. Aki tehette, már délután jelentkezett csillámtetoválásra. Az éjszaka folyamán Edu-show mágikus és mulatságos bűvészműsora varázsolta el a közönéget, azt követően Gájer Bálint énekelt. Az általa felcsendülő slágerekre valóban könnyű volt táncra perdülni. A többi talpalávalót az éjszaka folyamán a PartyArts show Band biztosította. Az éjféli koccintás és lufieső elmaradhatatlan program az év fordulóján.

Első alkalommal nyitottuk meg fürdőnket szilveszter éjszakáján vendégeinknek. A zenés éjszakai fürdőzés során akár a medencéből is lehetett köszönteni az újévet.

A téli szünet második hetében sem volt megállás. Számtalan animációs program, sok sporttal, alkotással, kalandozással és minidiscoval. Danny és Béla ismét ellátogattak hozzánk, sok különleges hangszerrel, vidám dalokkal, énekes mesékkel szórakoztatva a közönséget. A HolddalaNap duó programja pedig méltó lezárása volt a karácsonyi ünnepkörnek a Háromkirályjárás zenés mesével, sok-sok szereplővel a közönség soraiból és szebbnél szebb énekekkel.

A téli szünetnek vége, azonban mi folytatjuk, reméljük, hogy még találkozunk veletek a közeljövőben. Mi itt leszünk! És ti?

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

 

Megosztás