Ferenczi Anna animátor

Bemutatkoznak segítőink, az animátorok

Sziasztok!

Mondhatjuk, hogy az egyik legtehetségesebb embert mutatjuk most be nektek, akivel valaha találkoztunk, ő pedig nem más, mint Ferenczi Anna.

Annával már két éve dolgozunk együtt, így elmondható, hogy egy nagyon jó barátság is kialakult közöttünk a közös munka során. Miért is kezdtük úgy a bejegyzést, hogy Anna az egyik legtehetségesebb ember, akit ismerünk?

Képzeljétek el, hogy ő nem csak a gyerekek felügyeletében és szórakoztatásában vesz részt, hanem keze által kapott új dizájnt a Kertmozi és a motorgarázs. Mesefigurák díszítik a falakat és mi is több helyen megjelenünk a mesejeleneteknél.

Ezekbe a művekbe betekintést nyerhettek, ha ellátogattok Facebook, Instagram és Tiktok oldalainkra is. Ezek után persze nem meglepő, hogy a gyerekekkel is nagyon szeret alkotni és kézműveskedni munkája során.

Mikor Anna éppen nem a szállodában dolgozik, akkor az egyetemi padokat – bizony nem véletlen a többes szám – koptatja, ugyanis egyszerre két egyetemen is tanul, hamarosan pszichológus és közgazdász lesz.

Ha nem a tanulmányaira koncentrál vagy nem animátorkodik, akkor nagyon szeret a természetben kirándulni, nyelveket tanulni és imád szép helyekre utazni.

Kedvenc animátori tevékenysége a kalandozás és persze az elmaradhatatlan esti minidisco, ahol a gyerekekkel és szüleikkel mind együtt bulizunk.

Köszönjük Anna, hogy a csapatunk tagja vagy!

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

Megosztás