Ele-Fülöp és Ele-Fanni

Ele-Fülöp és Ele-Fanni jelentkezik

Sziasztok!

Szusszanásnyi időnk sem volt ezen a nyáron írni, annyi minden történt velünk, de ígérjük, ezentúl ez másként lesz. Rendszeresen jelentkezünk majd és blogunkban olvashatjátok hogyan is telnek mindennapjaink szállodánkban.

Már megszokhattátok, hogy nálunk minden nap történik valami érdekes, izgalmas dolog. Animátor barátaink megannyi új ötlettel gazdagítják a programokat. Nem is tudjátok, mennyi energiájuk van, reggeltől estig veletek és mindig mosolyognak. Apropó, ismeritek őket? Még nem? Sebaj, hamarosan mindannyian bemutatkoznak majd nektek.

Most térjünk vissza, mi minden is történt az elmúlt időszakban nálunk. Képzeljétek, felavattunk egy új helyiséget, amit Kertmozinak hívunk. Pontosan olyan, mint az igazi kertmozi, csak éppen télen is használható. Nem csak mesetévét nézni tudtok ott, de a diavetítés is ott zajlik. Olyan jó hangulatú kis kuckó lett, hogy  Ringatóra,  zenés mesefoglalkozásra és  reggeli meseolvasásra is oda várjuk a gyerekeket és felnőtteket. Képzeljétek, a falat az egyik animátor barátunk, Anna festette. Szerintünk nagyon ügyes.

Az idei nyár szenzációja volt a habparty, nem is egyszer, de mindjárt három alkalommal. El tudjátok képzelni milyen az, amikor tetőtől talpig habosak lesztek? Annyit elárulunk, nagyon izgi.

Szerveztünk nyári gyerekfesztivált júniusban, vendégünk volt Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Kovácsovics Fruzsina és az Alma együttes, az év leghosszabb napján pedig tűzzsonglőrök varázsoltak el bennünket látványos műsorukkal. Mindemellett pedig számos fellépő gondoskodott arról a nyár folyamán, hogy az egész napos animációs programok után az este is felejthetetlen legyen. Felsorolni is hosszú lenne, ám ha követitek facebook, instagram és TikTok oldalunkat, videók és fotók formájában kicsit részesei lehettek az eseményeknek és talán kedvet kaptok, hogy minél előbb visszajöjjetek hozzánk.

Számunkra a nyár legnagyobb élménye az augusztus 20-i tűzijáték volt, de erről majd egy kicsit később, bővebben is mesélünk Ele-Fannival.

A nyárnak ugyan hamarosan vége, de ígérjük, rendszeresen tudósítunk majd, mi történik nálunk. Kövessétek facebook oldalainkat, gyertek az instagramra, vagy a tiktokra a legfrissebb történésekért.

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

Ele-Fanni és Ele-Fülöp

Megosztás