Kertmozi megnyitó

Kertmozi megnyitó

Sziasztok!

Ezúttal egyik kedvenc helyszínünket szeretnénk bemutatni nektek a hotelben, ami nem más, mint a Kertmozi. Ugyan nem szabadtéren helyezkedik el, de ettől függetlenül pontosan olyan, mint a valódi, csak kicsit menőbb, mert rossz idő esetén, sőt még télen is tudjátok használni.

Most biztosan azt kérdezitek, hogy honnan jött az ötlet.

Szerettünk volna egy kuckót, amolyan elbújóst, hogy esténként, lefekvés előtt diavetítős mesével zárhassuk a napot, de legyen helye más programoknak is. Hétfőn és szerdán Ringató foglalkozással várjuk itt a kisgyermekes családokat, kedden, pénteken zenés mesereggel a nagyobbacska gyerekeket és péntektől vasárnapig itt indul meseolvasással a nap.

Már majdnem elkészült a Kertmozi, amikor rájöttünk, hogy valami nagyon hiányzik. Persze, hogy a képek. Még szerencse, hogy csupa ügyes kezű és kreatív animátor barátunk van és közülük is Anna vállalta, hogy festményeivel színesíti a falat.

Képzeljétek, minket is ráfestett és nagyon csinosan mutatunk rajta Ele-Fannival! Na, de nem csak minket festett ám le, helyet kapott a falon Jázmin hercegnő és Aladdin, Micimackó és Malacka, Csingiling és Pán Péter, Ariel a kishableány és hűséges barátai Ficánka és Hablaty, Donald Kacsa, Cheshire macska az Alíz Csodaországban meséből, Ká, a kígyó a Dzsungel könyvéből, Mushu sárkány a Mulánból, a Hercegnő és a béka mese két főszereplője béka alakot öltve, valamint sokunk kedvenc, bohókás hóembere, Olaf a Jégvarázsból.

Mivel Ele-Fanni és én is nagyon szeretünk ünnepelni, úgy gondoltuk, szervezünk egy kis avató ünnepséget, hiszen Anna fantasztikus alkotása megérdemli, hogy ünnepélyes keretek között mutassuk be vendégeinknek. A szalagátvágás után, amiben Ele-Fannival mi is közreműködtük, művészünk, Anna került a középpontba, akinek rengeteg gyerek kérdésére kellett választ adnia, de úgy láttuk nagyon élvezte.  És hogy máshogy végződhetett volna a buli, ha nem egy jó diavetítéssel?!

Gyertek el hozzánk minél hamarabb, hogy ti is kipróbálhassátok!

Jövő héten is izgalmas programokkal várjuk a hozzánk érkezőket! Eseményeinkről folyamatosan posztolunk Facebook, Instagram és TikTok oldalunkon, ezért, ha nem szeretnél lemaradni róluk, kövess minket!

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

 

Ele-Fülöp és Ele-Fanni

Megosztás