Fejérdy Kata animátor

Ele-Fülöp segítői

Fejérdy Kata vagyok, kétgyermekes anyuka, Ele-Fanni és Ele-Fülöp egyik legrégebbi barátja.

A mi ismeretségünk hosszú évekkel ezelőttre nyúlik vissza.

2008. decemberétől dolgozom itt a Velence Resort&Spa-ban. Az évek során Ele-Fannit és Ele-Fülöpöt egyre jobban megszerettem a közösen átélt kalandok révén. Sok élménnyel gazdagodtunk és legnagyobb örömünkre az izgalmas pillanatokat nagyon sok gyermekkel és szüleikkel oszthattuk meg.

Nagyon szeretek itt lenni, velük együtt mókázni és játszani.

Hogy miért is? Elmesélem.

Már egészen fiatal koromban tudatosult bennem, hogy nagyon szeretem a gyerekeket, és velük szeretnék a jövőben foglalkozni.

Akkor még nem sejthettem, hogy milyen csodálatos dolog anyukának lenni, hogy mennyit tanulhatunk a saját gyermekeinktől és az így megszerzett tudás milyen sokat fog majd nekem segíteni.

Kisebbik fiam ovis éveinek megkezdésével adódott a lehetőség és egyáltalán nem bántam meg, hogy akkor igent mondtam rá. Sőt!

A szálloda gyerekbirodalmának kialakításában a kezdetektől részt vehettem és ezért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az első lelkes kezdeményezésekből egy csodálatosan működő gyerekbarát szálloda fejlődött ki, rengeteg programmal és lehetőséggel. A hosszú folyamat, (aminek sosem lehet vége), megszámlálhatatlanul sok örömöt, boldogságot adott.

Lendületes csapatunkkal, az ötleteinkre mindig támogatólag reagáló főnökséggel öröm együtt dolgozni. Hiszem és vallom, hogy jó közegbe örömmel jövünk dolgozni és ha ez így van, a jó kisugárzásunk miatt boldogabbá válik vendégeink és a mi napunk is.

2020 óta pedig animációs vezetőként irányítom a lelkes, kreatív fiatal animátorokat, akikkel újabb és újabb kihívásoknak igyekszünk megfelelni hétről hétre.

Remélem, még sok közösen megélt kalandban lesz részünk és együtt folytathatjuk Ele-Fanni és Ele-Fülöp izgalmas történetét.

Gyere Te is és legyünk mindnyájan Ele-Fülöp és Ele-Fanni életének a részesei!

Szeretettel várunk Téged is! :)

Kövessetek minket itt is:

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

Megosztás