Animátor

Bemutatkoznak segítőink, az animátorok

Sziasztok!

Következő animátor barátunk Tallér Tamara, becenevén Tami. Ő is „régi motoros” a csapatban, ugyanis 2019-ben kezdett a szállodában dolgozni, majd egy kis időre háttérbe szorult életében az animátori munka.

Mindenki legnagyobb örömére azonban idén újult erővel visszatért hozzánk. Mikor megkérdeztük tőle, hogy mi szél fújta vissza a Velence Resort & Spa-ba, Tami a nála megszokott vidámsággal közölte, ahogy a híres mondás is tartja: „Lehet nélküle élni, de minek?!” Pontosan ezt érezte az animátorkodással kapcsolatban, ugyanis, ahogy ő fogalmazott, felbecsülhetetlen az a vidámság és szeretet, amit a gyerekektől kapnak munkájuk során, és úgy gondolta, ha meg tudja oldani, akkor miért maradjanak ki ezek az életéből. Elmondta, hogy a szeretet mellett hatalmas energiákat kap a gyerkőcöktől, valamint az együtt töltött idő és játékok alkalmával nagyon sokat tanul is tőlük. Összességében elmondható, hogy számára a gyerekekkel töltött idő egyfajta doppingszer, ami átsegíti őt a nehéz pillanatokon.

Tami az animátorkodás mellett főállásban dolgozik, valamint a Budapesti Metropolitan Egyetem turizmus-vendéglátás szakos hallgatója. Az iskola elvégzése után rendezvényszervezéssel szeretne foglalkozni.

Az előző bejegyzésekben már láthattátok, hogy szeretjük kifaggatni animátorainkat arról, hogy mi a munkájuk kedvenc része. Tamit sem hagytuk ki a kérdez-felelekből, így megtudtuk, hogy leginkább a különböző témájú kalandozásokat és a víziolimpiát szereti, valamint imádja a Játéksziget hangulatát, így számára külön öröm, ha ott tarthat foglalkozásokat. Mit gondoltok, mit szeret még nagyon Tami?! Háát persze, hogy az esti minidiscot, ahol fáradhatatlanul pörög-forog a kicsikkel és nagyokkal kedvenc zenéinkre. Azt is megsúgta Ele-Fanninak és nekem, hogy mindig nagyon jó érzéssel tölti el, hogy milyen közvetlen kapcsolat tud kialakulni a gyerekekkel és családjaikkal. Többi animátorunkhoz hasonlóan Tami is említést tett arról, hogy munkájuk egyik legszebb velejárója az, amikor a visszatérő családok régi ismerősként, hatalmas mosollyal az arcukon üdvözlik őket.

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva Blog

 

Megosztás