Legyél a törzsvendégünk!
Szállodánkban törzsvendég kedvezményt a visszatérés gyakorisága alapján biztosítunk. A kedvezményre való jogosultság megállapításánál azok a korábbi pihenések vehetők figyelembe, melyeket  közvetlenül szállodánknál foglaltatok le – szállodánk saját weboldalán keresztül, e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.

  • 10% törzsvendég kedvezményt adunk szoba-, illetve csomagárainkból, amennyiben az elmúlt 1 évben legalább 3 alkalommal pihentetek szállodánkban. A kedvezmény először a 4. pihenés alkalmával érvényesíthető.
  • 15% törzsvendég kedvezményt adunk szoba-, illetve csomagárainkból, amennyiben az elmúlt 2 évben legalább 5 alkalommal szálltatok meg nálunk. A kedvezmény először a 6. pihenés alkalmával érvényesíthető.
  • Járjatok akár először szállodánkban, amennyiben foglalásotok legalább 7 éjszakára szól, 10% kedvezményt biztosítunk a fizetendő csomagárból. A kedvezménynek ebben az esetben is feltétele, hogy a pihenést közvetlenül szállodánknál foglaljátok le. (Korábbi kijelentkezés esetén – amennyiben 7 éjszakánál kevesebbet töltötök el végül szállodánkban -, a kedvezményre való jogosultság feltétele nem teljesül, így a teljes árat kell kifizetnetek.)

A törzsvendég kedvezmény nem átruházható, és más kedvezménnyel nem összevonható.