velence-resort-spa-szobai-bekeszites-pezsgobekeszites-szoveg

Pezsgőbekészítés

Varázsold még ünnepibbé az évfordulós alkalmakat, vagy az együtt eltöltendő élményeket már érkezéskor. Apró figyelmesség – extra hatás.

Válaszd ki a kívánt pezsgőt itallapunkról, és add meg érkezésetek időpontját! Finom Hungária, vagy zamatos Törley pezsgő fogad majd benneteket a szobába belépve.

velence-reosrt-spa-gyumolcs-bekeszites-szoveg

Gyümölcstál

Egy apró figyelmesség az egész családnak, egy üde színfolt a szobában, ami nem csak kellemes látvány, de finom is.

Gyümölcs bekészítéseinkkel azonnal új energiára tehettek szert az utazás fáradalmai után, és máris indulhattok felfedezni az élményfürdőt vagy a gyermekvilágot.

velence-resort-spa-szobai-bekeszites-szuletesnapi-torta-szoveg

Születésnapi torták

Meglepetés szerettednek már érkezésre: kérj bármilyen ízű tortát családtagod felköszöntésére, és szülinapi hangulatban kezdődhet a kikapcsolódás!

Választhatsz egyszerűbb, klasszikus tortát, vagy akár egészen különlegeset is az ünneplők létszámának függvényében 6, 12 vagy 16 szeletes méretben.

A szobába érkezéskor bekészített tortára gyertyát, tűzijátékot tenni nem áll módunkban. Amennyiben nem akarjátok kihagyni az ünnep gyertyafújós részét, kérjétek a torta felszolgálását az étterembe, és ott teljes fényében indulhat az ünneplés!

velence-resort-spa-ele-fulop-es-ele-fanni-pluss-figurak

Meglepetés ajándék a gyermekeknek

Szerezz örömet gyermekednek!

Kabaláinkat, Ele-Fülöpöt és Ele-Fannit egy pihe-puha plüss formájában ölelhetik magukhoz, míg sor kerül a személyes találkozásra. Ezen kívül számtalan egyéb ajándéktárgy közül választhatsz, kérd kollégáink segítségét a reservation@velencespa.com e-mail címen, de recepciós kollégáink is szívesen segítenek a (22)589-900-as telefonszámon.

PPD_9175

Születésnapi köszöntés Ele-Fülöppel, vagy Ele-Fannival

Szülinap elefánttal a legkisebbek örömére:  kérjétek Ele-Fülöp vagy Ele-Fanni segítségét, hogy az ajándékot, vagy akár a tortát átadják az ünnepeltnek!

A szülinapi köszöntésre minden reggel 9:40-kor van lehetőség az Ele-laknál. Az átadott ajándék lehet általatok hozott, vagy a szállodánkban megvásárolt ajándéktárgy.

Ezirányú igényeteket legkésőbb a köszöntést megelőző napon, torta rendelés esetén legalább 3 nappal korábban jelezzétek a szálloda recepcióján, vagy a reservation@velencespa.com  e-mail címen!