Bemutatkoznak segítőink, az animátorok

Sziasztok!

Bemutatjuk nektek újabb animátor munkatársunkat, Bocsi Annát, becenevén Pannit. Panni már másfél éve dolgozik a Velence Resort&Spa****-ban és közvetlenségének köszönhetően nagyon hamar összebarátkoztunk.

Az animátorkodás volt Panni első hivatalos munkája, így elmondása szerint ez volt az, aminek köszönhetően az első évben felnőtté vált és megtanulta az önállóságot is. Látjátok, milyen szuper dolog ez az animátori munka, nem csak animátoraink tanítják a gyerekeket, hanem ők is nagyon sokat tanulnak tőlük! Munkatársai szerint Panni nagyon lelkes és mosolygós személyiség, akit a vidám gyerekek motiválnak igazán a mindennapok folyamán. Ebből is látszik, hogy Panni imádja a gyerekeket, és éppen ezért jövőbeli tervei között is szerepel, hogy valamilyen formában foglalkozzon majd velük.

Tudjátok, mindig meg szoktuk kérdezni animátorainkat, hogy melyek azok a foglalkozások, amik a szívükhöz különösen közel állnak. Panninál is egyértelműen a minidisco végzett az első helyen, de hát ez nem is csoda, hiszen ebben a programban kicsik és nagyok egyaránt felszabadultan bulizhatnak és persze Ele-Fanni és én is részt veszünk benne. Ez sem utolsó szempont ugyebár… A minidisco mellett a kalandozásokban is nagy örömmel vesz részt, sőt nyáron ő tartja a tóparton a step aerobicot is.

A Velence Resort&Spa****-ban végzett munkája mellett – ahogy legtöbb animátorunk – Panni is tanul, méghozzá az Eötvös Loránd Tudományegyetem Humán Erőforrás alapszakán, amit elmondása szerint nagyon szeret.

Panni a szabadidejében sem lustálkodik, hiszen nagyon szeret a konyhában tevékenykedni, főleg sütni. Ha ideje engedi táncol és nyelveket is tanul.

Köszönjük Panni, hogy a csapatunk tagja vagy!

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

 

Megosztás