Habparty

Mi történt augusztus 20. hetében?

Sziasztok!

Ahogy ígértük, most beszámolunk az augusztus 20-i hétről nektek. Aki járt már nálunk, tudja, hogy az év 365 napján, minden reggel találkozhat velünk egy nagy ölelésre az Ele-laknál, nem volt ez másként most sem.

Hétfőn és szerdán délelőtt is volt Ringató foglalkozás, kedden és csütörtökön pedig az ovis, kisiskolás gyerekeket vártuk zenés mesereggellel a Kertmoziban. Péntektől vasárnapig pedig mesével indult a nap. Zenélés után a délelőtt a sportról szólt, ahol legjobb barátaink, az animátorok segítettek megmozgatni kicsiket és nagyokat egyaránt. Volt tollaslabda, foci, kosárlabda, sőt még sárkányt is eregettünk!

A finom ebéd és egy kis szieszta után, mert bizony nekünk, elefántoknak is szükségünk van egy kis pihenésre, folytattuk a programokat. Képzeljétek, hétfőn, szerdán és szombaton eszközös vízitornát tartottak animátoraink azon vendégeink számára, akik a délután folyamán is szívesen vállalták a sportot a medencében.

Kedden és pénteken este zenés/mesés műsorokat láthattak a családok, melynek keretében kedden ellátogatott hozzánk a Pengő Bongó együttes, akik fergeteges buliban táncoltattak meg a közönséget a lobbyban.

Pénteken nem csak az időjárás volt afrikai, hanem a hangulat is, Danny-nek köszönhetően, aki különböző afrikai dobok és díszletek segítségével mesélt vendégeinknek Kodzsugukiláról, a boszorkányról. A különleges afrikai hangszerek és Danny fantasztikus zenés, mesés előadása nem csak a gyerekeket varázsolta el, de a felnőttek is elbűvölve nézték végig a műsort.

Zenéből és buliból sosem elég, és mivel Ele-Fanni és én is nagyon szeretünk táncolni, így heti többször is minidisco-t tartottunk, ahol nem csak mi, hanem mindenki nagyon jól érezte magát. Vasárnap délután volt a nyárzáró habparty-nk, ahol hatalmasat buliztak a gyerekek és szüleik animátor barátainkkal. Reméljük, ha nem is voltatok itt, de láttátok a TikTok-on, micsoda buli volt!

A hét zárásaként, vasárnap este a Monday Feeling zenekar szolgáltatott élőzenét a könnyű nyári vacsora mellé. És ha ez még nem lett volna elég, mindezeket megkoronáztuk az augusztus 20-a alkalmából megrendezett tűzijátékkal, melyet szállóvendégeink akár saját szobáikból is élvezhettek. Ele-Fanni és én is tátott szájjal csodáltuk a Dzsungel-ház ablakából a gyönyörű fényeket.

Jövő héten is izgalmas programokkal várjuk a hozzánk érkezőket! Eseményeinkről folyamatosan posztolunk Facebook, Instagram és TikTok oldalunkon, ezért, ha nem szeretnél lemaradni róluk, kövess minket!

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

Ele-Fülöp és Ele-Fanni

Megosztás