Biztonság


Egészség, betegség, koronavírus infók

Mit tesz szállodánk a vendégek, elsősorban a gyermekek egészségének védelmében?

Vendégeink egészségének védelmében és a gyerekek nagy létszáma miatt egész évben fokozottan ügyelünk a higiéniára a szobákban és a közösségi terekben is.

Azokban az időszakokban, amikor az országban gyakoriak a vírusos megbetegedések, még nagyobb hangsúlyt fektetünk a fertőzések megelőzésére. Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, a folyamatosan cserélődő vendégek és a vírusok lappangási ideje miatt előfordulhat, hogy időszakosan mégis jelentkeznek a hotel területén megbetegedések.

Amennyiben tudomásunkra jut, hogy a házban beteg vendég tartózkodik, minden esetben a következők szerint járunk el:

 • Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a többiek védelmében lehetőség szerint ne látogassa a közösségi tereket, beleértve a wellness részleget, az éttermet, az Ele-klubot, az animációs programokat, foglalkozásokat és a Játékszigetet is.
 • Azonnal megkezdjük a szobák és közösségi terek fertőtlenítő takarítását különös tekintettel a kilincsekre.
 • A Játéksziget, az éttermi játszósarok és a Hempergő játékait folyamatosan fertőtlenítjük.

Mi a teendő, ha gyermekünk még indulás előtt megbetegszik?

Kérünk, hogy ha a családban bármilyen vírusfertőzés tünetei jelentkeznek, ne induljatok útnak gyermeketekkel. A korábban befizetett foglalótok természetesen nem vész el, tájékoztatunk arról, hogy azt meddig tudjuk egy következő foglalásba beszámítani, és szívesen keresünk nektek egy másik időpontot a családi pihenésre.

Köszönjük a segítségeteket abban, hogy a nálunk pihenő kisgyerekeknek és szüleiknek valóban felejthetetlen élmény maradjon a közös családi pihenés.

Mit tegyünk, ha a szállodában betegszik meg a gyermek?

Ha mégis a pihenés során jelentkezne betegség a családban, kérünk, hogy a többi vendég egészségének védelmében ne látogassátok a közösségi tereket. Tájékoztassátok kollégáinkat a recepción, akik szívesen adnak felvilágosítást az ügyeletes gyermekorvosról. Köszönjük együttműködéseteket.

Hol található a szállodához legközelebb gyermekorvos, orvosi ügyelet?

Gyermekorvosi rendelés és orvosi ügyelet a Balatoni út 65. szám alatti Szakorvosi Rendelőintézetben működik, ami a szállodától kb. 5 percnyi autóútra található, a 7. sz. főút mellett. A legközelebbi kórház a székesfehérvári Szent György kórház.

Tudunk -e a recepción szükség esetén gyógyszert, sebkötözőt biztosítani?

Alapvető, láz- és fájdalomcsillapító tabletta a szálloda és a fürdő recepcióján is kérhető, természetesen egyéni felelősségre.

Ugyanakkor csomagoláskor érdemes erre is gondolni, és azokat a gyógyszereket, amelyekre pihenés közben szükségetek lehet, érdemes magatokkal hozni.

A legközelebbi gyógyszertár hosszú nyitvatartási idővel a Szakorvosi Rendelőintézetben található (Velence, Balatoni út 65.). A környék ügyeletes gyógyszertárairól a recepción tudtok felvilágosítást kérni.

A recepción lázmérőt, a kisebb sérülésekre kötszert, sebtapaszt tudunk adni. Teljesen felszerelt elsősegély doboz elérhető a recepción, és a wellness részlegen is.

Fel vagyunk-e készülve a vészhelyzetek kezelésére?

Családbarát szállodánkban kiemelt figyelmet fordítunk a kicsik biztonságára. A gyermekekkel foglalkozó animátoraink, foglalkozásvezetőink és uszodamestereink is speciális elsősegélynyújtó tanfolyamot végeztek, ahol elsajátították a legfontosabb vészhelyzeti teendőket.

Kollégáink megismerkedtek a leggyakoribb gyerekbalesetekkel, megtanulták, mi a teendő lázgörcs, égés vagy forrázás esetén, mikor és hogyan kell mentőt hívni, illetve mik az elsődleges teendők a segítség kiérkezéséig.

A tanfolyamon az életmentő technikákat is gyakorolták, így megtanulták, hogyan lehet a légútba került idegen testet eltávolítani csecsemők és nagyobb gyerekek esetében, illetve kiemelt figyelmet kapott az ún. laikus újraélesztés is. Munkatársaink három különböző életkorban alkalmazható technikát is megtanultak. Gyakoroltak 1 év alatti csecsemőt, nagyobb gyermeket és felnőttet helyettesítő babákon is. A félautomata defibrillátor használatát is elsajátították.

Hol található a szállodában defibrillátor?

A recepción és a wellness recepción is folyamatosan elérhető egy félautomata defibrillátor.

Koronavírus infók

Ki lehet vendég a szállodában?

Szállodánkat bárki látogathatja, védettségi, oltási igazolványt nem kérünk.

Kell-e maszkot hordani vendégként?

Vendégeinknek nem kötelező a maszk viselése.

Milyen intézkedéseket vezettünk be a biztonságos pihenés érdekében?

Eddig is kiemelten ügyeltünk a tisztaságra, de most a közösségi tereket a szokásoshoz képest is nagyobb gyakorisággal fertőtlenítjük: padló, kilincsek, pultok, érintő képernyők, játékok, vizes blokkok. Amit meg lehet érinteni, azt mi lefertőtlenítjük.

A közösségi terekben kézfertőtlenítőt biztosítunk, a közösségi mosdókban fertőtlenítőt tartalmazó szappan található.

Működik-e a fürdő, a játszóház, és minden, amiért a Velence Resort & Spa-t választjuk?

Igen, minden szolgáltatásunk üzemel.

Mit tehettek vendégként?

Munkatársaink minden szükséges óvintézkedést betartanak, és vendégeinket is arra kérjük, járjanak el felelősségteljesen.

Ha bármilyen betegség tüneteit tapasztaljátok magatokon, kérjük, halasszátok el a hozzánk tervezett látogatásotokat! Foglalásotokat áttesszük egy későbbi időpontra.

Családbarát szálloda

Büszkék vagyunk arra, hogy szállodánk  aranyfokozatú családbarát minősítés elismerésben részesült, emellett a KidsOasis öt szélforgós minősítésével is rendelkezik.

A Hotelstars által kidolgozott kritériumrendszernek való maradéktalan megfelelés azt jelenti, hogy folyamatosan magas színvonalon tudjuk kiszolgálni a családokat, a tárgyi és személyi feltételek tekintetében éppúgy, mint a programjainkkal.

Összenyitható, családi szobáinklakosztályaink maximális kényelmet biztosítanak,így szülőként is jut néhány percetek magatokra és egymásra, nyugodt kikapcsolódásra. Számos szobai baba- és gyermek bekészítést ingyen biztosítunk, bizonyos eszközökre pedig van bérlési lehetőség.

Játszóházaink – a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve – már néhány hónapos kortól kisiskolás korig várják a gyerekeket. A Játékszigeten 3 éves kortól gyermekfelügyelet is biztosított. Animátor csapatunk az év minden napján programokkal teszi élményekben gazdaggá a pihenést. Kabalaállataink, Ele-Fülöp és Ele-Fanni, a két elefánt, minden nap meglátogatják a gyerekeket.
6 év alatti gyermekek ingyenesen nyaralhatnak szállodánkban, 6 és 14 év közötti gyerkőcök részére pedig kedvezményes árakat biztosítunk.
A Velencei-tó környéke számos felfedeznivalót kínál az egész család számára.

PPD_8297

Wellness hotel

Képzeld el, ahogy az élményelemek jólesően felüdítenek, finoman masszíroznak: vízgomba, vízernyő, övzuhany, nyakzuhany, fekvő pezsgőágy, ülőpados hidromasszázs, ülő pezsgőpad, talpmasszázs, sodró folyosó, buzgárok, dögönyözők, jacuzzi… Itt mindent ki kell próbálni! A legkisebbeket játékos élményelemekkel felszerelt bébi pancsoló és gyermekmedence várja.

Gyógymedencéink vize ásványi sókban gazdag, fokozza a szervezet ellenálló képességét, élénkítő és általános erősítő hatással bír.

Kültéri medencéinkben tavasztól őszig az időjárás függvényében fürdőzhettek, nyári időszakban pedig a Velencei-tó vizében is megmártózhattok.

Az élmények fokozására gyógyító, kényeztető masszázsainkattestkezeléseinket, és a Day SPA – privát wellness részt ajánljuk.

Wellness fürdőnk napi belépőjeggyel is látogatható minden nap 10:00 és 20:00 óra között.

spa_wellness

Érkezés, távozás, tartózkodás, módosítás


Szobafoglalás

Szobafoglalásra e-mailben, vagy online szobafoglalási rendszerünkön keresztül van lehetőség. Szállodánk a foglalásról minden esetben írásos visszaigazolást küld.

Bejelentkezés

A szállodai szobákat valamint a wellness és strand szolgáltatásokat az érkezés napján 15 órától lehetséges igénybe venni. Az élményfürdő használatát bejelentkezés előtt kedvezményes árakon tudjuk biztosítani, amelynek díja:

 • felnőtteknek  hétköznap 2 500 Ft, hétvégén és kiemelt időszakban 4 250 Ft
 • gyermekeknek hétköznap 1 400 Ft, hétvégén és kiemelt időszakban 2 600 Ft

Korai bejelentkezés - a kiemelt időszakok kivételével

A szabad szobakapacitás függvényében, előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk korai bejelentkezésre. Ennek felára 9.000 Ft / szoba, délelőtt 11 órától. Összenyitható szobáink 2 db kétágyas szobából állnak, így ezekre 18.000 Ft fizetendő; vagy lehetőség van csak az egyik szobát igénybe venni, a 9.000 forintos felár ellenében.

hotel-2

Tartózkodás alatt


Chip-pel ellátott beléptető rendszer

Felhívjuk figyelmedet, hogy szállodánkban chippel ellátott beléptető- és azonosítórendszer működik. Ennek használatához chippel ellátott karszalagot biztosítunk, amit recepciós munkatársaink helyeznek fel érkezésedkor és távolítják el távozáskor.

Étkezések

Áraink  félpanziós ellátást tartalmaznak.

Reggeli ideje: 7:00-10:30 óráig.
Vacsora ideje: 17:30-21:00 óráig.
A félpanziós reggeli és vacsora helyszíne a Sanse étterem. Magas vendéglétszám esetén és kiemelt időszakokban a reggeli és vacsora helyszíne a főépület 1. emeletén található Panoráma étterem.
A’la carte ebédelési lehetőséget biztosítunk Sanse Éttermünkben és a Chef’s Bistroban 12:00-15:00 óra között.

Kérjük vendégeinket az évszaknak megfelelő, kényelmes öltözék viselésére a reggelik és vacsorák ideje alatt.

Ételallergia

Igény szerint laktóz- és gluténmentes, valamint vegetáriánus étkezési lehetőséget biztosítunk, hogy ez ne akadályozza a család pihenését.

Kérjük, ilyen jellegű igényeteket lehetőség szerint előre – akár már foglaláskor –  jelezzétek, de felszolgáló és szakács kollégáink is örömmel segítenek mind a reggeliknél, mind a vacsoráknál.

Gyermek ételek

Keressétek a reggeli, valamint az esti büféétkezéseknél a gyermeksarkot, vagy forduljatok kollégáinkhoz bizalommal!
A Chef’s Bistroban található étlapunkon a’ la carte gyermek menüvel várjuk kis vendégeinket.

Parkolás

Szállodánk előtt szabadtéri parkoló található, melynek díja 1.500 Ft/autó/éjszaka.

Biztonság

A szálloda és fürdő területét (közösségi terek, udvar, parkoló, stb…) kamerarendszerrel figyeljük, hogy garantáljuk számotokra a teljes biztonságot.

b0dac33bf5385a4d448b7318b38da84a

Fizetési feltételek


Elfogadott fizetőeszközök

 • Bankkártya (Mastercard, Maestro, Visa).
 • Széchenyi Pihenőkártyák: saját névre szóló K&H, MKB/MBH, vagy OTP SZÉP kártya – valamennyi zseb, mindhárom kártya esetén.

Készpénzzel történő fizetésre nincs lehetőség!

6676a032173bb3a2a5ef82e6babead1e

Kijelentkezés


A szállodai szobákat, valamint a wellness és strand szolgáltatásokat a kijelentkezés napján 11 óráig vehetitek igénybe.
Az élményfürdő használatát kijelentkezés után kedvezményes áron biztosítjuk, amelynek díja

felnőtteknek hétköznap 2 500 Ft, hétvégén és kiemelt időszakban 4 250 Ft

gyermekeknek hétköznap 1 400 Ft, hétvégén és kiemelt időszakban 2 600 Ft

 

Késői kijelentkezés - a kiemelt időszakok kivételével

Távozásotok napján lehetőségetek van 15 óráig használni a szobátokat 9.000 Ft/szoba felár ellenében. Ez irányú igényeteket érdemes mielőbb egyeztetni rezervációs, vagy recepciós kollégáinkkal. Késői kijelentkezést kizárólag szabad kapacitás függvényében biztosítunk.

Összenyitható szobáink 2 db kétágyas szobából állnak, így ezekre 18.000 Ft fizetendő; vagy lehetőség van csak az egyik szobát igénybe venni, a 9.000 forintos felár ellenében.

hotel-2

Egyéb információk


Háziállat

Szállodánk nem fogad háziállatokat. Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Kerékpár bérlés

A kerékpárszállítással nem kell bajlódnod, nyugodtan hagyd otthon!  Szállodánkban Bianchi típusú kerékpárokat, gyermekednek Capriolo kerékpárt bérelhetsz. A mennyiségi korlát miatt kérünk, előre jelezd bérlési szándékodat, hogy biztosan legyen elég szabad bicikli számotokra! Gyermekülést és a piciknek sisakot is biztosítunk.

Amennyiben extrémebb kihívásra vágysz, jelentkezz szervezett e-bike túránkra, amiről bővebb információt a „részletek” gombra kattintva olvashatsz.

Csomagolás

A szülők nyugalma és a legkisebb vendégeink kényelme és biztonsága érdekében az alábbi baba- és gyermekbarát eszközöket biztosítjuk térítésmentesen:

 • hálós kiságy
 • fa babaágy
 • babakád
 • babakád tartó állvány
 • gyermekágynemű
 • bili
 • fedeles pelenkakuka
 • WC-ülőke
 • fellépő
 • kerékpárülés
 • csúszásgátló fürdő- és fürdető kádhoz
 • cumisüveg melegítő
 • digitális lázmérő
 • vakdugó
 • orrszívó
 • éjszakai fény
 • etetőszék
 • leesésgátló

A felsorolt eszközök korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. Kérésre – szintén korlátozott mennyiségben – biztosítunk evőeszközt és tányért.

Térítési díj ellenében igényelhető, illetve megvásárolható eszközök:

 • sport babakocsi,
 • iker babakocsi,
 • vízszintesen dönthető babakocsi
 • bébiőr
 • babahordozó.

A wellness részleg földszintjén lévő butikban kapható nadrágpelenka és popsitörlő.

A felnőtteknek sem kell aggódni, ha véletlenül otthon marad a fogkrém, vagy a sampon, esetleg a papucs, szállodánkban azt is biztosítjuk, de a pár száz méterre lévő Velence Korzó üzleteiben is be tudnak vásárolni.

Velence-Resort-Spa-kert-strand-nyar-napernyok-furdozes_original-1