Tesla élményvezetés

Gondoltunk egy nagyot és az április 20-ai hétvégén nálunk pihenő felnőtt vendégeinknek leszerveztünk egy igazi meglepetést. Mivel család- és gyerekbarát szálloda vagyunk, legtöbbször olyan programjaink vannak, amelyek kifejezetten a gyerekeknek kedveznek, azonban kaptunk egy olyan felkérést, amit nem utasíthattunk vissza,  így végre kimondottan a felnőtteknek is egy izgalmas programot hozhattunk a szállodába.

Mi is volt ez a program? Nem más, mint egy TESLA élményvezetés! Néhány héttel ezelőtt  megkereste szállodánkat a TESLA magyarországi képviselete, hogy szeretnék bemutatni legújabb Model S elektromos autójukat. Természetesen örömmel fogadtuk megkeresésüket és már alig vártuk, hogy vendégeink mit fognak hozzá szólni. Azonban amivel készültek, még minket is meglepett, ugyanis nem akármilyen bemutatóról volt szó! Úgy gondolták, hogy nem csak elhozzák és megmutaják, valamint elmondják mitől is különleges ez az autó, hanem minden 18. életévét betöltött, érvényes jogosítvánnyal rendelkező vendégünk elvihette az autót egy élményvezetésre. Nem is kellett vendégeinket nagyon győzködni, hiszen nem minden nap adódik lehetősége az embernek egy TESLA-t vezetni, ami azért lássuk be, a mai napig kuriózumnak számít az utakon.

De mitől is ilyen különleges ez az autó? Az első ok, amit vendégeinktől megtudtunk, idézzük: „brutálisan gyorsul”! Igazuk volt! Azonban nem csak a gyorsulása elképesztő, hanem a végsebessége is, ami elérheti a 322 km/h-t is. Nem szab gátat a felhőtlen utazásnak az sem, hogy keresgélni kelljen töltőállomásokat, hiszen egy megfelelő töltés után, akár 600 km-t is megtehetünk vele. Így mindösszesen annyi dolgunk van, hogy élvezzük azt a szabadságot, amit ez a gyönyörű 1020 lóerős autó nyújt nekünk. Nem csak kívül, de belül is gyönyörű! Az üléseket a fenntarthatóság jegyében vegán bőrhuzattal vonták be. A navigációban egy hatalmas kijelző van segítségünkre, illetve az autó különböző beállításait is ezen végezhetjük el, sőt ahogy beülünk, egyből összecsatlakozik bluetooth-os eszközeinkkel és ennek köszönhetően azok vezeték nélküli töltése is lehetséges. Képzeljétek el, még slusszkulcs sem szükséges a kinyitásához, ugyanis ezt könnyen megtehetjük a telefonunkra letölthető applikácó segítségével.  A jövő már nem az ajtónkon kopogtat, hanem itt van! Nem utolsó sorban igazi moziélményt is varázsolhatunk az autóba, a 17”-os érintőképernyő és a 22 hangszórós, 960 wattos audiorendszer segítségével. Kívülről talán nem is gondolnánk, hogy milyen tágas a belső kialakítása, de ahogy láthatjátok a képeken még két elefánt is könnyen elfért a vezető, valamint az anyósülésen! Jól olvastátok, hogy elefántokról beszélünk, hiszen szállodánk két kedvence, Ele-Fanni és Ele-Fülöp sem hagyhatta ki, hogy elvigyék egy körre ezt a csodaautót. Persze a vezetés lehetőségét most Ele-Fanni átadta Ele-Fülöpnek, de ki tudja, talán legközelebb ő is lesz elég bátor hozzá, hogy vezesse…

Reméljük így lesz és arról is tudunk majd tájékoztatni titeket, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel a TESLA úgy döntött, hogy valamikor a közeljövőben újra elhozzák szállodánkba az autót. Így, ha most lemaradtatok, de égtek a vágytól, hogy kipróbálhassátok a TESLA Model S-t, akkor kövessétek szállodánk közösségi oldalait, hogy minél hamarabb eljusson hozzátok minden információ!

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott ezen az izgalmas hétvégén! Reméljük hamarosan újra találkozunk!

 

https://www.facebook.com/elefalva

https://www.instagram.com/ele_falva/

https://www.tiktok.com/@elefalva

Ele-Falva blog (velencespa.com)

 

Megosztás