Szobáinkban ingyenes WIFI, televízió, laptop méretű széf, fürdőköntös, törölköző, hajszárító, vízforraló, kávé- és teabekészítés biztosítja kényelmeteket.

Szobatípusaink között kedvezőbb árú kétágyas szobák, de több légterű családi szobák, panorámás lakosztályok közül is lehet választani.

Online árkalkulációs- és foglalási rendszerünkkel azonnal ellenőrizheted a szabad kapacitást, illetve az árakat.
Jelenleg szállodánk saját weboldalát olvasod. A legjobb árakat itt adjuk, melyeket mindössze 2 perc alatt, azonnal le is foglalhatsz.

Superior szobáink a belső udvarra, illetve épületre néznek. Terasz,- vagy erkélykapcsolatosak, ahonnan kilátás nyílik a Velencei-tó egy részére.

A Superior szobák alapterülete 22-23 m2, a két külön ágy mellett 1 babaággyal, vagy 1 pótággyal bővíthető. A két ágy összetolható, ilyenkor szorosan egymáshoz vannak rögzítve, így nem csúsznak szét. Az ágyak mérete egyenként 90x200cm.

A fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt, a szomszédos szobával összenyitható.

Superior szobánk maximum 3 főre foglalható.

Összenyitható szobák

Az összenyitható szobákat egy ajtó köti össze a mellettük lévővel, így családi szobaként is használható. Amennyiben zavar, hogy a másik oldalon ismeretlen vendégek tartózkodnak, kérjük, foglalj főépületi Deluxe szobát, vagy Superior plus típusú szobát.

A 2. épület szobáiból szállodánk főépülete, étterme, élményfürdője, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházak egy zárt folyosón keresztül közelíthetők meg.

Összenyitható szobáink maximum négy felnőtt és kettő – 14 év alatti – gyermek részére foglalhatók.

Superior plus szobánk neked való, ha pihenésedet is nagyobb térben töltenéd, vagy szeretnél a gyerekekkel egy légtérben maradni éjszaka is.

Szobáink a 2. épületben találhatók. Emeleti elhelyezkedésűek, erkéllyel rendelkeznek. Az erkélyről a szálloda kertjére, a kültéri medencékre, és a Velence Korzó irányába nyílik kilátás. A szobák alapterülete 33 m2, fürdőkádas fürdőszobával, és külön wc-vel rendelkeznek. A szobák 2 pótággyal, vagy 2 babaággyal, vagy 1 pótággyal és 1 babaággyal bővíthetők. Az ágyak mérete egyenként 90x200cm.

A szobákban két külön ágy található, melyek igény szerint összetolhatók. Ilyenkor szorosan egymáshoz vannak rögzítve, így biztosítva, hogy ne csússzanak szét.

Családi szobáinkból egy zárt folyosón keresztül közelíthetik meg szállodánk főépületét, éttermét, élményfürdőjét, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakat.

Superior plus szobánk maximum három felnőtt és egy – 14 év alatti – gyermek részére foglalható.

Deluxe szobáink a főépületben találhatóak.

Felújított, prémium berendezésű, kényelmes kétágyas szobák, amelyek 1 db pótággyal, vagy 1 db babaággyal bővíthetők.

A szobákban két külön ágy található, melyek igény szerint összetolhatók. Ilyenkor szorosan egymáshoz vannak rögzítve, így biztosítva, hogy ne csússzanak szét. Az ágyak mérete egyenként 90x200cm.

25 m2 alapterületűek, fürdőkádas fürdővel felszereltek.

A főépületből szállodánk étterme, élményfürdője és a gyermekek számára kialakított játszóházak zárt folyosón közelíthetők meg.

Deluxe szobánk maximum három fő részére foglalható.

A Penthouse lakosztály szállodánk 2. épületének 6. emeletén található. A terasz közel 30 m2, kényelmes bútorok teszik teljessé a kikapcsolódásodat.

Kétágyas hálószoba fürdőkádas fürdőszobával, és egy külön konyha-nappali rész vár  benneteket 59 m2-en.  Az ágyak mérete egyenként 90x200cm. A nappaliban egy hatalmas, kihúzható kanapé található, ami – igény szerint – pótággyá alakítható, maximum kettő – 14 év alatti – gyermek számára.

Pihenésetek alatt zárt folyosón keresztül közelíthetitek meg szállodánk főépületét, éttermétélményfürdőjét, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakat.

A Penthouse lakosztály maximum kettő felnőtt és kettő – 14 év alatti – gyermek részére foglalható.

A Deluxe lakosztályok a szálloda főépületében találhatóak, a nappaliból páratlan panoráma nyílik a Velencei-tóra, valamint a szálloda kertjére, kültéri medencéire.

A Deluxe lakosztályok alapterülete 64 m2. A 2., 3., 4. emeleti lakosztályok esetében 2 hálószobát és egy nappalit alakítottunk ki. A gyermekek elhelyezése külön hálószobában, emeletes ágyon történik. Az ágyak mérete egyenként 90x200cm.

Földszinti lakosztáylunk egy hálószobával és egy nappalival rendelkezik, a gyermekek elhelyezése a nappaliban található, kihúzható kanapén történik.

A fürdőszobában hidromasszázs kád kínálja a luxus fürdőzés lehetőségét. A lakosztályban egy külön wc is rendelkezésre áll.

Deluxe lakosztályainkból zárt folyosón juthattok el szállodánk élményfürdőjébe, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakhoz.

A Deluxe lakosztályaink maximum kettő felnőtt és kettő – 14 év alatti – gyermek részére foglalhatók.

ÁTMENETILEG NEM FOGLALHATÓ!

3 generációs nyaralás? A 78 m2 alapterületű Lakosztályunk a kedvencetek lesz! Lakosztályaink összesen 3 külön légtérrel rendelkeznek: 2 hálószobával, valamint egy amerikai stílusú konyha-étkező-nappali résszel.

Lakosztályaink a 2. épületben találhatók. 2 db kétágyas hálószobával, egy fürdőkádas, valamint egy zuhanyfülkés fürdőszobával várja az egész családot. A nappaliban található kanapé – igény szerint – akár 2 gyermek számára is kényelmes pihenést biztosít, így a lakosztály 3 generációs nyaralásra is alkalmas. Az ágyak mérete a hálószobákban egyenként 90x200cm.

A konyhában mikrohullámú sütő, főzőlap, vízforraló, hűtő, edények, tányérok, poharak, evőeszközök és tálalóeszközök, kés, kis méretű vágódeszka állnak rendelkezésetekre.

A nappaliból és a lakosztály teraszáról, vagy erkélyéről a Velencei-tó páratlan panorámája tárul szemetek elé.

Pihenésetek alatt egy zárt folyosón keresztül közelíthetitek majd meg szállodánk főépületét, éttermétélményfürdőjét, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakat.

Lakosztályaink maximum négy felnőtt és kettő – 14 év alatti – gyermek részére foglalhatók.

A szobák a 2. épületben találhatók. Földszinti elhelyezkedésűek, terasszal rendelkeznek. A teraszról a szálloda kertjére, illetve a Velencei-tóra nyílik kilátás. A szobák alapterülete 33 m2, két külön ágy található bennük, melyek igény szerint összetolhatók. Az ágyak ilyenkor szorosan egymáshoz vannak rögzítve, így biztosítva, hogy ne csússzanak szét. Az ágyak mérete egyenként 90x200cm. A fürdőszoba szintén speciálisan kialakított, kerekesszékkel is kényelmesen használható.

A szobákból az első emeleti zárt folyosón keresztül közelíthetitek meg szállodánk főépületét, éttermétélményfürdőjét.

Akadálymentesített szobánk maximum kettő felnőtt részére foglalható.