árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Fontos információk

​Kedves Vendégeink!

Hivatkozva a 85/2021. (II. 27.) számú Korm. rendeletre, tájékoztatjuk Önöket, hogy előreláthatólag 2021. március 16. napjáig szállodánk - az üzleti, gazdasági és oktatási céllal érkező szállóvendégek kivételével - vendégeket nem fogadhat, a fürdő, az animációs programok és minden ezekhez kapcsolódó szolgáltatás felfüggesztésre kell, hogy kerüljön.


Bízunk benne, hogy a veszélyhelyzet elmúltával ismét vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!


Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!


Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Érkezés előtt

Szobafoglalás

Szobafoglalásra telefonon, e-mailben, vagy online szobafoglalási rendszerünkön keresztül van lehetőség. Szállodánk a foglalásról minden esetben írásos visszaigazolást küld.
 

Előlegfizetés

A szobafoglalás előfeltétele 50% előleg megfizetése bankszámlánkra történő átutalással, vagy hitelkártya-garancia biztosítása. Az előleg saját névre szóló SZÉP kártyáról is megfizethető. A foglalás visszaigazolásával egyidejűleg pontos tájékoztatást adunk, hogy az adott időszakra milyen típusú garanciát fogad el szállodánk.
A szobafoglalást kizárólag abban az esetben tudjuk garantálni, ha a kért garancia teljesül az általunk megjelölt dátumig.

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, vendégeink határozatlan ideig mentesülnek az előlegfizetési kötelezettség alól.
 

Bejelentkezés

A szállodai szobákat valamint a wellness és strand szolgáltatásokat az érkezés napján 15 órától lehetséges igénybe venni. Az élményfürdő használatát bejelentkezés előtt kedvezményes árakon tudjuk biztosítani, felnőtteknek 3 250 Ft, gyermekeknek 1 600 Ft.

A gyorsabb bejelentkezés érdekében lehetőséget biztosítunk a vendégadatok online megadására, az érkezés előtti 2 napon belül. Az expressz check-in szolgáltatásunk igénybevétele e-mail cím megadásával lehetséges. Az adatokat a gyermekekre is meg kell adni.

Korai bejelentkezés - a kiemelt időszakok kivételével

A szabad szobakapacitás függvényében, előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk korai bejelentkezésre. Ennek felára 9.000 Ft / szoba, délelőtt 11 órától. Összenyitható szobáink 2 db kétágyas szobából állnak, így ezekre 18.000 Ft fizetendő; vagy lehetőség van csak az egyik szobát igénybe venni, a 9.000 forintos felár ellenében.

Elfogadott fizetőeszközök

  • Bankkártya (Mastercard, Maestro, Visa).
  • Széchenyi Pihenőkártyák: saját névre szóló K&H, MKB, vagy OTP SZÉP kártya – valamennyi zseb, mindhárom kártya esetén.

Készpénzzel történő fizetésre nincs lehetőség! 


Tartózkodás alatt

Chip-pel ellátott beléptető rendszer

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy szállodánkban chip-pel ellátott beléptető és azonosító rendszert vezettünk be. A chip-pel ellátott karszalagokat az Önök biztonsága érdekében érkezéskor a recepció munkatársai helyezik fel, távozáskor pedig ugyancsak a recepció munkatársai veszik le.


Étkezések

Áraink a félpanziós ellátást tartalmazzák. Kérjük vendégeinket az évszaknak megfelelő, kényelmes öltözék viselésére a reggelik és vacsorák ideje alatt. Reggeli ideje: 7.00-10.30 óráig. Vacsora ideje: 17.30-21.00 óráig. A félpanziós reggeli és vacsora helyszíne a Sanse étterem. A’la carte ebédelési lehetőséget biztosítunk Sanse Éttermünkben és a Chef’s Bistroban 11.30-15.00 óra között. 


Ételallergia

Szállodánkban gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget is biztosítunk. Kérjük ételallergiában szenvedő vendégeinket, hogy ilyen jellegű igényüket legyenek szívesek lehetőség szerint előre jelezni. Felszolgáló és szakács kollégáink is örömmel segítenek mind a reggeliknél, mind a vacsoráknál.


Gyermek ételek

Keressék a reggeli, valamint az esti büféétkezéseknél a gyermeksarkot, vagy forduljanak kollégáinkhoz bizalommal! 
A Chef’s Bistroban a’ la carte gyermek menüvel várjuk kis vendégeinket.


Parkolás

Szállodánk előtt szabadtéri parkoló található, melynek díja 1.500 Ft/autó/éjszaka.


Biztonság

A szálloda egész területe kamerarendszerrel megfigyelt.


Kijelentkezés

Késői kijelentkezés - a kiemelt időszakok kivételével

A szabad szobakapacitás függvényében, előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk késői kijelentkezésre. Ennek felára 9.000 Ft / szoba, délután 15.00 óráig. Összenyitható szobáink 2 db kétágyas szobából állnak, így ezekre 18.000 Ft fizetendő; vagy lehetőség van csak az egyik szobát igénybe venni, a 9.000 forintos felár ellenében.


További információk

Lemondási feltételek

A foglalások az érkezés napján 15.00 óráig szabadon lemondhatók, vagy módosíthatók.
 

Kisállatok fogadása

Figyelem: szállodánk nem fogad kisállatokat. Köszönjük megértésüket!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél