árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Fontos információk

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a Velence Resort & Spa szállodakomplexumban kizárólag kártyás (bankkártya, hitelkártya, saját névre szóló SZÉP kártya) fizetéssel lehet szolgáltatásainkat igénybe venni.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Érkezés előtt

Szobafoglalás

Szobafoglalásra telefonon, e-mailben, vagy online szobafoglalási rendszerünkön keresztül van lehetőség. Szállodánk a foglalásról minden esetben írásos visszaigazolást küld.
 

Előlegfizetés

Csomag 1. A foglalás 100%-a a foglalás napján bank,- vagy hitelkártyával, vagy a foglalásban szereplő vendég nevére szóló SZÉP kártyával előre fizetendő. A foglalást csak sikeres kártyatranzakció esetén tekintjük érvényesnek.

Csomag 2. A foglaláshoz garanciaként bank,- vagy hitelkártya adatainak megadása, vagy 50% előleg határidőig történő átutalása, vagy foglaló vendég nevére (vele érkező családtag nevére) szóló szép kártyával történő fizetése szükséges. Amennyiben nem kártyaadatot ad meg garanciaként, úgy foglalását kizárólag a fizetési határidőig befizetett előleg esetén tekintjük érvényesnek.
Kártyáját előre nem terheljük meg, minden költséget a szálláshelyen kell majd kiegyenlítenie.

Bejelentkezés

A szállodai szobákat valamint a wellness és strand szolgáltatásokat az érkezés napján 15 órától lehetséges igénybe venni. Az élményfürdő használatát bejelentkezés előtt kedvezményes árakon tudjuk biztosítani, amelynek díja

felnőtteknek  hétköznap 2 500 Ft, hétvégén és kiemelt időszakban 4 250 Ft

gyermekeknek hétköznap 1 400 Ft, hétvégén és kiemelt időszakban 2 600 Ft

Korai bejelentkezés - a kiemelt időszakok kivételével

A szabad szobakapacitás függvényében, előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk korai bejelentkezésre. Ennek felára 9.000 Ft / szoba, délelőtt 11 órától. Összenyitható szobáink 2 db kétágyas szobából állnak, így ezekre 18.000 Ft fizetendő; vagy lehetőség van csak az egyik szobát igénybe venni, a 9.000 forintos felár ellenében.

Elfogadott fizetőeszközök

  • Bankkártya (Mastercard, Maestro, Visa).
  • Széchenyi Pihenőkártyák: saját névre szóló K&H, MKB, vagy OTP SZÉP kártya – valamennyi zseb, mindhárom kártya esetén.

Készpénzzel történő fizetésre nincs lehetőség! 


Tartózkodás alatt

Chip-pel ellátott beléptető rendszer

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy szállodánkban chip-pel ellátott beléptető és azonosító rendszert vezettünk be. A chip-pel ellátott karszalagokat az Önök biztonsága érdekében érkezéskor a recepció munkatársai helyezik fel, távozáskor pedig ugyancsak a recepció munkatársai veszik le.


Étkezések

Áraink a félpanziós ellátást tartalmazzák. Kérjük vendégeinket az évszaknak megfelelő, kényelmes öltözék viselésére a reggelik és vacsorák ideje alatt. Reggeli ideje: 7.00-10.30 óráig. Vacsora ideje: 17.30-20:30 óráig. A félpanziós reggeli és vacsora helyszíne a Sanse étterem. A’la carte ebédelési lehetőséget biztosítunk Sanse Éttermünkben és a Chef’s Bistroban 11.30-15.00 óra között. 


Ételallergia

Szállodánkban gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget is biztosítunk. Kérjük ételallergiában szenvedő vendégeinket, hogy ilyen jellegű igényüket legyenek szívesek lehetőség szerint előre jelezni. Felszolgáló és szakács kollégáink is örömmel segítenek mind a reggeliknél, mind a vacsoráknál.


Gyermek ételek

Keressék a reggeli, valamint az esti büféétkezéseknél a gyermeksarkot, vagy forduljanak kollégáinkhoz bizalommal! 
A Chef’s Bistroban a’ la carte gyermek menüvel várjuk kis vendégeinket.


Parkolás

Szállodánk előtt szabadtéri parkoló található, melynek díja 1.500 Ft/autó/éjszaka.


Biztonság

A szálloda egész területe kamerarendszerrel megfigyelt.


Kijelentkezés

Késői kijelentkezés - a kiemelt időszakok kivételével

A szabad szobakapacitás függvényében, előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk késői kijelentkezésre. Ennek felára 9.000 Ft / szoba, délután 15.00 óráig. Összenyitható szobáink 2 db kétágyas szobából állnak, így ezekre 18.000 Ft fizetendő; vagy lehetőség van csak az egyik szobát igénybe venni, a 9.000 forintos felár ellenében.


További információk

Lemondási feltételek

Foglalását csomagtól függően 14, 10, 7, ill. 3 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja vagy módosíthatja, ezt követően a fizetendő díj mértéke (kötbér) a foglalás összegének 50%-a. A befizetett előleg, illetve a foglaláskor megadott kártyaadatok késői lemondás esetén is felhasználhatók a kötbér terhelésére.

Kisállatok fogadása

Figyelem: szállodánk nem fogad kisállatokat. Köszönjük megértésüket!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél