árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Játékterek

Dzsungel játszóház

A három szintes Dzsungel játszóház elsősorban a kisiskolás korosztály számára jelent kalandos szórakozást. Számtalan élményt kínál a függőhíd, a boxzsákok, a bóják, szivacs figurák, egyensúlyfejlesztő forgó hengerek, a műanyag csúszda és a színes műanyag labdákkal töltött medence.

A kevésbé bátrak a külön elhelyezett színes játszó házikóba bújhatnak, vagy felülhetnek az állatfigurák hátára.

Mini dzsungel játszóház

A Dzsungel játszóház mini változata, ügyességi- és logikai játékokkal, mászó fallal, csúszdával a legkisebbeket várja. 

A két játszóházat egy csúszdával kötöttük össze. A gyerekek a Dzsungel játszóház legfelső szintjének meghódítása után egy pillanat alatt a „mini” részre csúszdázhatnak le, hogy azonnal újrakezdjék az egyes emeletek meghódítását.

 

A Dzsungel játszóház a hét minden napján 8:00 és 21:00 óra között tart nyitva.

 A pamut zokni viselése – higiéniai okok miatt – gyermekek és felnőttek számára kötelező.

 Köszönjük együttműködésüket.

Hálós játszótér

Szállodánk lobbyjába lépve, a „levegőben” látható legújabb játékunk, a hálós játszótér, ami 14 éves korig nyújt élményt a gyerekeknek. A hálóval minden oldalról körbevett játszóban függő labdák, rögzített és lengő mászóháló, fészekhinta, függő, hálós alagút garantálja a gyerekek szórakozását, játékos mozgásfejlesztését. Szülői felügyelet mellett a két külön részben 3-3 gyermek játéka biztosítható. Megközelíthető a recepció felett található Hempergő irányából. A zokni használata itt is kötelező.

Hempergő a nap 24 órájában

A főépület 1. emeletén, a szállodai recepció felett található a Hempergő, ami elsősorban a legkisebbeket és szüleiket várja. 

A berendezés a babákra és a kisgyermekekre fókuszál, 0 - 4 éves korig. Megtalálható itt mini baba csúszda, aprócska hintaszék, játszószőnyegek, matató fal, kis tükrök és színes játékkockák, autók, puha párnák, plüss állatok, az Ele-Fülöp magasságmérő pedig megmutatja, mennyit nőttek a lurkók 2 pihenés között. A szülők kényelmes babzsákokon pihenve követhetik az apróságok játékát.

A Hempergő játszóház mellett közvetlenül elérhető egy mosdó, pelenkázóval.

Ugyanitt egy mikrohullámú sütő is rendelkezésre áll, ahol a nap 24 órájában önállóan meg tudják melegíteni a gyermekük ételét.

Játéksziget

A főépületből a wellness részleg irányába sétálva érhető el a Játéksziget.

Ezen a helyen képzett animátorok várják gyermeküket, kreatív játszóházzal, sok-sok játékkal, változatos tematikára épülő kézműves foglalkozásokkal. A teljesség igénye nélkül: Lego, Duplo, építőkockák, mesekönyvek, babák, mini konyha, labdák, autók, társasjátékok garantálják az önfeledt szórakozást gyermekük számára. Lehet festeni, rajzolni, színezni, nyomdázni, gyöngyképeket készíteni, ameddig csak bírják energiával.

A Játéksziget 3 éves kortól látogatható, itt gyermekfelügyelet is biztosított. Felnőttek a Játékszigeten – a kialakult helyzetre való tekintettel – nem tartózkodhatnak.

Pamut zokni viselése kötelező! 

Kérjük, olvassák el a Játéksziget házirendjét!

Köszönjük.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél