árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Szobai bekészítések, jeles alkalmakra

Kápráztassa el szeretteit egy apró meglepetéssel már az érkezés pillanatában, válasszon szobai bekészítéseink közül, vagy ossza meg velünk egyedi elképzelését
– lehetőségeinkhez mérten megvalósítjuk!

Pezsgőbekészítés
 

Néhány korty hűtött, gyöngyöző pezsgővel még ünnepibbé varázsolhatja a pihenés pillanatait. Válassza ki a kívánt pezsgőt itallapunkról, és adja meg érkezésük időpontját munkatársainknak – a finom Hungária, vagy Törley pezsgő ott fogja várni Önöket érkezéskor a szobában.


Gyümölcstál
 

Egy apró figyelmesség, egy üde színfolt a szobában, mely nem csak kellemes látvány, de finom is! Gyümölcsbekészítéseinkkel azonnal új energiára tehet szert az utazást követően, és máris indulhatnak felfedezni az élményfürdő és a gyermekvilág szolgáltatásait!


Virágok a szobában
 

Romantikus kikapcsolódás kettesben? Rózsaszirmok az ágyon! Évforduló, névnap, születésnap? Kérje a hölgy kedvenc virágait csokorba szedve! Virágbekészítéseinket mindig a legfrissebb virágokból, két féle megoldással kínáljuk: konkrét összegből hozzuk ki a legszebb csokrot, vagy a megadott csokor bekészítésére adunk árajánlatot.


Születésnapi torták


6, 12, vagy 16 szeletes tortáinkat kínáljuk Önnek, az ünneplők létszámának megfelelően. Bármilyen ízű torta elkészítésére van lehetőség, az egyszerűbb, klasszikus tortáktól kezdve az egészen különlegesekig. A szobába, érkezésükre bekészített tortákra gyertyát, tűzijátékot tenni nem áll módunkban. Az étteremben felszolgált tortáknál természetesen erre is van lehetőség.


Meglepetés ajándék gyermekeinek


Szerezzen örömet gyermekeinek kabaláinkat, Ele-Fülöpöt és Ele-Fannit egy pihe-puha plüss formájában ölelhetik magukhoz, míg a személyes találkozásra várnak! Természetesen nem csak plüss figura, de bármely ajándéktárgyat be tudjuk készíteni érkezésükre.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél