árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Szobai bekészítések, jeles alkalmakra

Kápráztassa el szeretteit egy apró meglepetéssel már az érkezés pillanatában, válasszon szobai bekészítéseink közül, vagy ossza meg velünk egyedi elképzelését,
amit - lehetőségeinkhez mérten - megvalósítunk!​​​​​​​

Pezsgőbekészítés
 

Néhány korty hűtött, gyöngyöző pezsgővel még ünnepibbé varázsolhatja a pihenés pillanatait. Válassza ki a kívánt pezsgőt itallapunkról, és adja meg érkezésük időpontját munkatársainknak – a kiválasztott pezsgő ott fogja várni Önöket érkezéskor a szobában.


Gyümölcstál
 

Apró figyelmesség, egy üde színfolt a szobában, mely nem csak kellemes látvány, de finom is! Gyümölcsbekészítéseinkkel azonnal új energiára tehet szert az utazást követően, és máris indulhatnak felfedezni az élményfürdő és a gyermekvilág szolgáltatásait.


Születésnapi torták
 

6, 12, vagy 16 szeletes tortáinkat kínáljuk Önnek, az ünneplők létszámának megfelelően. Bármilyen ízű torta elkészítésére van lehetőség, az egyszerűbb, klasszikus tortáktól kezdve az egészen különlegesekig. Az étteremben felszolgált tortáknál természetesen gyertya és tűzijáték felrakására is van lehetőség. A szobába, érkezésükre bekészített tortákra gyertyát, tűzijátékot tenni nem áll módunkban.


Meglepetés ajándék gyermekeinek
 

Szerezzen örömet gyermekeinek! Ele-Fanni és Ele-Fülöp, szállodánk két kabalafigurája plüss kivitelben is kapható. A figurákkal ellátott számtalan különleges ajándéktárgy a hotel recepción megvásárolható, előzetes kérés alapján a szobába is bekészítjük, legyen meglepetés már érkezéskor.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél