árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Superior szoba

Superior szobáink egy része a főépületben, másik része pedig a 2. épület magasabb emeletein található.

Superior szobák a főépületben


Főépületi Superior szobát ajánlunk Önnek, amennyiben előnyben részesíti a fürdőkádas fürdőszobát, és szeretne az étteremhez, élményfürdőhöz, recepcióhoz közelebb eső elhelyezést.
 

Ezek a szobák ideálisak a kisgyermekkel érkező családok számára is: a szobák alapterülete 25 m2, így akár egy babaággyal, vagy egy pótággyal kiegészítve is kényelmes elhelyezést tesznek lehetővé.
 

Néhány szoba a földszinten, többségük pedig emeleten helyezkedik el. A földszinti szobák terasszal, az emeletiek pedig erkéllyel rendelkeznek. Valamennyi szoba teraszáról, illetve erkélyéről látható a tópart, a strand, és a Velencei-tó egy része.
 

Superior szobák a családi épületszárnyban


A Superior szobák másik része a 2. épület magasabb emeletein található; melyek belső udvarra, illetve épületre néző szobák. Erkélyükről látható a Velencei-tó egy része. A szobák alapterülete 22-23 m2, ezért legfeljebb 1 babaággyal, vagy 1 pótággyal bővíthetőek. Fürdőszobájuk zuhanykabinnal felszerelt.
 

A szobákban két külön ágy található. Az ágyak összetolhatók, ilyenkor szorosan egymáshoz vannak rögzítve, így biztosítva, hogy ne csússzanak szét.
 

Összenyitható szobák


A 2. épületben található összenyitható szobákat egy ajtó köti össze a mellettük lévővel, így családi szobaként is használható. Amennyiben zavarja Önt, hogy a másik oldalon ismeretlen vendégek tartózkodnak, kérjük, foglaljon főépületi Superior szobát, vagy Superior plus típusú szobát.

A 2. épület szobáiból szállodánk főépülete, étterme, élményfürdője, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházak egy zárt folyosón keresztül közelíthetők meg.

További szoba fotók a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél