árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Superior szoba

Superior szobáink egy része a főépületben, másik része pedig a családi épületrész magasabb emeletein található.

Superior szobák a főépületben


Főépületi Superior szobát ajánlunk Önnek, amennyiben előnyben részesíti a fürdőkádas fürdőszobát, és szeretne az étteremhez, élményfürdőhöz, recepcióhoz közelebb eső elhelyezést.
 

Ezek a szobák ideálisak a kisgyermekkel érkező családok számára is: a szobák alapterülete 25 m2, így akár egy babaággyal, vagy egy pótággyal kiegészítve is kényelmes elhelyezést tesznek lehetővé. Ezekből a szobákból mindössze pár lépés a kis gyermekjátszó, ami a nap 24 órájában rendelkezésükre áll. Itt önálló ételmelegítésre is lehetőség van. A nagyobb játszóházak is rövidebb idő alatt elérhetőek ezekből a szobákból.

Néhány szoba a földszinten, többségük pedig emeleten helyezkedik el. A földszinti szobák terasszal, az emeletiek pedig erkéllyel rendelkeznek. Valamennyi szoba teraszáról, illetve erkélyéről látható a tópart, a strand, és a Velencei-tó egy része.
 

Superior szobák a családi épületszárnyban


A Superior szobák másik része a családi épületrész magasabb emeletein található; melyek belső udvarra, illetve épületre néző szobák. Erkélyükről természetesen látható a Velencei-tó egy része. A szobák alapterülete 22-23 m2, ezért legfeljebb 1 babaággyal, vagy 1 pótággyal bővíthetőek. Fürdőszobájuk zuhanykabinnal felszerelt.
 

A szobák két külön ággyal felszereltek. Az ágyak összetolhatók, ilyenkor szorosan egymáshoz vannak rögzítve, így biztosítva, hogy ne csússzanak szét.
 

Összenyitható szobák!


A családi épületszárnyban található szobákat - kivétel nélkül - egy ajtó köti össze a mellettük lévővel, azaz összenyitható szobák is egyben. Az összekötő ajtó természetesen zárva van. Amennyiben zavarná Önöket, hogy a másik oldalon ismeretlen vendégek tartózkodnak, kérjenek főépületi elhelyezést, vagy foglaljanak Superior plus típusú szobát.
 

A családi épületszárny szobáiból szállodánk főépülete, étterme, élményfürdője, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházak egy zárt folyosón keresztül közelíthetők meg.

További szoba fotók a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél