árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Luxus apartman

Luxus apartmanjaink egyikét ajánljuk Önnek, amennyiben vakációja alatt is ragaszkodik az otthon tágasságához, modern hangulatához. Apartmanjaink két légtérrel rendelkeznek, így maximális kényelmet nyújtanak, akár romantikus wellness pihenésre, akár családi nyaralásra érkezik szállodánkba.​​​​​​​

Az apartmanok a szállodával összeköttetésben lévő társasházban, az ún. "3. épület" 4., illetve 5. emeletein találhatók. Prémium bútorokkal felszerelt erkélyeikről nyugati irányba nyílik egyedülálló kilátás a Velencei-tó vizére és nádasaira.
 

Luxus apartmanjaink alapterülete 61-75 m2; kétágyas hálószobával, fürdőkádas fürdőszobával és konyha - étkező - nappali résszel várják Önt. A gyermekek számára a nappaliban található, hatalmas kihúzható kanapét tudjuk pótággyá alakítani. Az apartmanok berendezéséhez kizárólag exkluzív minőségű bútorokat választottunk.
 

Pihenésük alatt egy zárt folyosón keresztül közelíthetik majd meg szállodánk főépületét, éttermét, élményfürdőjét, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakat.
 

A társasház és a szálloda épületét összekötő folyosón egy emeletnyi szintkülönbség megtételére kizárólag lépcsőn van lehetőség, itt sem lift, sem rámpa nem áll rendelkezésre. (A társasház épülete, és szállodánk között babakocsival nem lehetséges a közlekedés a fedett folyosón.)

További apartman fotók a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél