árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Deluxe lakosztály

78 m2 alapterületű Deluxe lakosztályunkat ajánljuk Önnek, ha nagycsaládos pihenésre, több generációs nyaralásra keresi a legkényelmesebb megoldást a Velencei-tónál. Lakosztályaink összesen 3 külön légtérrel rendelkeznek: 2 hálószobával, valamint egy amerikai stílusú konyha – nappali résszel.

Lakosztályaink a családi épületszárnyban, az ún. „2. épületben” találhatók. 2 franciaágyas hálószobával, egy fürdőkádas -, valamint egy zuhanyfülkés fürdőszobával rendelkeznek. A nappaliban található kanapé - igény szerint - akár 2 gyermek kényelmes elhelyezését is lehetővé teszi, így a lakosztály 3 generációs nyaralásra is alkalmas.


A konyharészen mikrohullámú sütő, főzőlap, vízforraló, hűtő és minibár, edények, tányérok, poharak, evőeszközök és tálalóeszközök, kés, kis méretű vágódeszka állnak majd rendelkezésükre. Az uzsonnát, tízórait egy kényelmes étkező asztalnál tudja elfogyasztani családjuk. 


A nappaliból, illetve a lakosztály erkélyéről a Velencei-tó páratlan panorámája tárul majd szemük elé vakációjuk során. Földszinti Deluxe lakosztályunk teraszáról mindössze pár lépésnyi távolságban van strandunk, valamint Ele-Fülöp és Ele-Fanni virágoskertje.


Pihenésük alatt egy zárt folyosón keresztül közelíthetik majd meg szállodánk főépületét, éttermét, élményfürdőjét, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakat.

További szoba fotók a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél