árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Családbarát szálloda

Szállodánk a Velencei-tó gyermek- és családbarát wellness szállodája. A legkisebb vendégekre és szüleikre is gondolunk, hogy pihenésük laza és önfeledt lehessen.

Büszkék vagyunk arra, hogy szállodánk a közelmúltban aranyfokozatú családbarát minősítést szerzett. A Hotelstars által kidolgozott kritériumrendszernek való maradéktalan megfelelés azt jelenti, hogy folyamatosan magas színvonalon tudjuk kiszolgálni a családokat, a tárgyi és személyi feltételek tekintetében éppúgy, mint a programjainkkal.
 

Összenyitható, családi szobáink, lakosztályaink maximális kényelmet biztosítanak, így a szülőknek is jut néhány perc egymásra, nyugodt kikapcsolódásra. Számos szobai baba- és gyermek bekészítést ingyen biztosítunk, bizonyos eszközök esetén pedig bérlésre van lehetőség.
 

A különböző korosztályoknak megfelelően több játszóházzal várjuk a gyermekeket. A játékszigeten gyermek felügyelet is biztosított, 3 éves kortól. Saját animátor csapatunk egész napos animációs programokat tart az év 365 napján, folyton megújuló tematikákkal. Kabaláinkkal, Ele-Fülöppel és Ele-Fannival, a két kis elefánttal is naponta találkozhatnak. 3 év alatti gyermekek számára Ringató foglalkozásokat tartunk, térítésmentesen.
 

Külön gyermek büfé várja a gyerekeket vacsoránál; a legkisebbeknek bébiételeket kínálunk. A főépületben található Hempergőnél a nap 24 órájában biztosított az önálló ételmelegítési lehetőség.
 

3.600 négyzetméteres élményfürdőnkben bébi pancsoló, valamint külön gyermekmedence is megtalálható. Az óvodás- és kisiskolás korosztály kitűnően érezheti magát a 3 szintes Dzsungel játszóházban, Ele-Fanni szépségkuckójában. A 8 és 14 év közötti gyermekek szervezett aktív és sport programjainkon, SPActivity arénánkban, kétszintes élményfürdőnk medencéiben, strandunkon tombolhatják ki magukat.
 

A Velencei-tó és környéke pedig izgalmas kirándulási lehetőségeket, számos felfedeznivalót kínál az egész család számára.
 

6 év alatti gyermekek ingyenesen nyaralhatnak szállodánkban, 6 és 14 év közötti gyerkőcök részére pedig kedvezményes árakat biztosítunk.

További fotók a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél