árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Ajánlatok

Hétköznapi, hétvégi és ünnepi ajánlatok, wellness pihenés, családi üdülés

E-bike túra indul a Velencei-hegységbe minden hétvégén délelőttönként, vagy minimum 4 fő jelentkezése esetén hétköznap, előre egyeztetett időpontban. A hűvösebb időjárás nem akadály, mert a könnyű mozgás melegen tart és mivel nem izzadunk meg, a megfázástól sem kell félni.

Napi szobaárak reggelis ellátással, az élményfürdő és wellness rész korlátlan használatával. Hétközi- és hétvégi-, illetve kiemelt időszakok reggelis szobaárai.

Egy finom pezsgő, vagy torta garantált meglepetés, de választhat Ele-Fülöppel és Ele-Fannival díszített ajándéktárgyaink közül is.

Szállodánk, illetve élményfürdőnk különböző wellness- és masszázs utalványokat, fürdőbelépőket kínál, melyekkel garantáltan örömet szerezhet szeretteinek!

Gyakran visszatérő vendégeink hűségét törzsvendég kedvezménnyel jutalmazzuk, így Ön akár 15% -ot is megtakaríthat mindenkor érvényes árainkból!

Szállodánkban bármely SZÉP kártyán elérhető összeg felhasználható a pihenés árának kiegyenlítésére, amennyiben a SZÉP kártya saját névre szól.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél