árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Rendezvénytermek

Rendezvénytermeink a szálloda főépületének első emeletén találhatók, a galéria résszel mintegy 800 négyzetméteren, 300 fős konferenciák, tréningek, továbbképzések, üzleti találkozók befogadására alkalmasak. 

Rendezvénytermeink légkondicionáltak, korszerű technikával felszereltek, természetes fény világítja meg őket; néhány terem pedig páratlan panorámát is kínál, a Velencei-tóra. Valamennyi rendezvényterem szigorúan nemdohányzó. 

Rendezvénytermek alaprajza

Velence rendezvényterem, bálterem

Konferencia termünk 262 m2 alapterületű, természetesen megvilágítású, légkondicionált. A teremben hangosítás és vetítéstechnika is rendelkezésre áll; WiFi hozzáférés biztosított. A terem igény szerint 3 kisebb teremre, szekcióra bontható.
Velence rendezvénytermünk a konferencia folyosó jobb oldalán található. A rendezvény résztvevői számára a terem előtti folyosó részen biztosítjuk a kért frissítőket a kávészünetekben. 

Gárdony, Agárd és Sukoró rendezvénytermek

3 db, egyenként 53 m2 alapterületű rendezvényterem természetes megvilágítással, WiFi elérhetőséggel. Termeink a konferencia folyosó bal oldalán találhatók. A rendezvény résztvevői számára a terem előtti folyosó részen biztosítjuk a kért frissítőket a kávészünetekben.

Pákozd rendezvényterem

71 m2 alapterületű természetes megvilágítású, légkondicionált, terem, Wi-Fi elérhetőséggel, a galéria mellett. A rendezvény résztvevői számára - igény szerint - a galérián biztosítjuk a frissítőket a kávészünetekben.

Galéria

Rendezvénytermeink közelében található 307 m2-es galériánk, melyet elsősorban kiállítások helyszíneként ajánlunk.

Rendezvénytermek befogadóképessége elrendezés szerint

A konferencia folyosó végén mosdó, és szivarszoba áll rendelkezésre a rendezvények résztvevői számára.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél