árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Catering

A rendezvények sikerességének egyik kulcsa a kulináris élvezetekben, a finom ételekben, italokban rejlik. Chefünk neves budapesti szállodákban és nemzetközi területen szerzett tapasztalatot. Ételsoraiban, a gondosan megválogatott alapanyagokban, hozzávalókban a minőség iránti elkötelezettség tapasztalható, így az étkezések garantáltan emelik majd rendezvényük színvonalát.

Rendezvényükre az alábbi vendéglátási lehetőségeket kínáljuk:

Frissítők, kávészünetek

Welcome- és kávészünet ajánlataink üdítőt, ásványvizet, friss kávét, teát, friss péksüteményt, helyben sütött édes- és sós aprósüteményeket, laktató szendvicseket tartalmaznak. Kínálatunkból nem hiányoznak a gyümölcsök és a fitness falatok sem, ropogós zöldségekkel.
 

Főétkezések

A rendezvény résztvevőit gazdag büféebéddel, svédasztalos vacsorával és széles ételválasztékkal várjuk: kínálatunkban 4 féle hideg előétel, salátabár, 2 féle leves, 4 féle főétel (hal, marha, vagy vad, szárnyas, sertés), 4 féle köret, vegetáriánus választék, desszertek, gyümölcs szerepelnek. 

Igény szerint természetesen lehetőség van 3, vagy 4 fogásos, felszolgált vacsora elfogyasztására is.
 

Italkínálat

Esti programokhoz, gálavacsorákhoz italcsomagjainkat ajánljuk alkoholmentes verzióban vagy borokkal és pálinkákkal bővített változatban.

A hagyományos választék mellett a környékbeli termelők pálinkáit, borait is ajánlunk Vendégeinknek, melyekkel akár borkóstoló-, vagy pálinka kóstoló program keretében is megismerkedhetnek.

A recepció mellett található Papa’s Bárunk széles italkínálattal, könnyed koktélokkal, kellemes borokkal várja a rendezvény résztvevőit a szakmai programok és a vacsora után.

 

Rendezvény ajánlatunkat minden partnerünk számára az egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk ki. Külső áru (ételek, italok stb.) behozatalára, illetve a konyha átadására szállodánkban nincsen lehetőség.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél