árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. útvonal tervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

DM GyereKi! Fesztivál

2017. augusztus 26 - 27

A GyereKi! Fesztivál a családokat Velence központjában, a megújult sétánnyal szembeni területen várja egy olyan eseményre, ahol értékes, közös időtöltésre
biztosítanak lehetőséget a szervezők.

A programokat úgy állították össze, hogy a sport és kulturális tevékenységek mellett a színvonalas szórakozás is kiemelt szerepet kapjon. A rendezvényen a legkisebbekkel érkezőkre is gondolnak, mini játszóval, pelenkázóval, etető sátorral készülnek, hogy a szórakozás mellett a kényelem is kiemelt szerepet kapjon.


A családokat 12 programhelyszínen várják, a nagyszínpadon színvonalas gyerekprogramokkal találkozhatnak a vendégek, este sztárvendégek szórakoztatják a közönséget.


A gyerekek kipróbálhatják magukat filmrendezőként, bepillantást nyerhetnek a mozis kulisszatitkokba, izgalmas sportvetélkedőkkel találkozhatnak. Gasztro helyszínükön látványkonyhában készülnek egészséges, könnyen elkészíthető ételek, a kreatív sarokban kézműves programok és logikai játékok, óriás társasjáték várja a kicsiket és nagyokat.


A beauty helyszínen anya és lánya együtt szépülhet, lesz autósiskola, a világ játékos bemutatása sem marad el, miközben a kényelem szigetén a szülők is megpihenhetnek.


Szállodánk, a Velence Resort & Spa a GyereKi! Fesztivál stratégiai partnere. 
A fesztivál hétvégéjére foglaló vendégeinket éppen ezért személyenként egy ingyenes belépővel ajándékozzuk meg, a fesztivál egyik napjára.
 

További információ a DM GyereKi! Fesztivál weboldalán. 

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél