árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Családbarát szálloda

Kiemelten családbarát szállodánk közvetlenül a Velencei-tó partján várja a vendégeket.

Büszkék vagyunk arra, hogy szállodánk a közelmúltban aranyfokozatú családbarát minősítést szerzett. A Hotelstars által kidolgozott kritériumrendszernek való maradéktalan megfelelés azt jelenti, hogy folyamatosan magas színvonalon tudjuk kiszolgálni a családokat, a tárgyi és személyi feltételek tekintetében éppúgy, mint a programjainkkal.
 

Összenyitható, családi szobáink, lakosztályaink maximális kényelmet biztosítanak, így a szülőknek is jut néhány perc egymásra, nyugodt kikapcsolódásra. Előzetes kérésre baba- és gyermekbarát eszközöket készítünk be vendégeinknek. Legtöbb eszközünk térítésmentesen igényelhető, bizonyos esetben viszont bérlésre van lehetőség.
 

Játszóházaink - a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve - már néhány hónapos kortól kisiskolás korig várják a gyerekeket. A Játékszigeten 3 éves kortól gyermekfelügyelet is biztosított. Animátor csapatunk az év minden napján programokkal teszi élményekben gazdaggá a pihenést. Kabalaállataink, Ele-Fülöp és Ele-Fanni, a két elefánt, minden nap meglátogatják a gyerekeket.
 

6 év alatti gyermekek ingyenesen nyaralhatnak szállodánkban, 6 és 14 év közötti gyerkőcök részére pedig kedvezményes árakat biztosítunk.
 

A Velencei-tó környéke számos felfedeznivalót kínál az egész család számára.

További fotók a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél