árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Wellness hotel

Gyermek- és családbarát wellness szállodánk a Velencei-tó egyik legnagyobb hotel + fürdő komplexuma, 2 szintes, 3.600 négyzetméteres élményfürdővel; hosszú nyitva tartási idővel, élmény-, gyermek-, termál- és gyógyvizes medencékkel, szauna parkkal, füvesített tóparti stranddal.

Legyen szó hétközi, vagy hétvégi wellness pihenésről, számos ajánlat közül választhatnak párjával, családjával, barátaival. Szoba- és csomagáraink a teljes élményfürdő, azaz mindkét emelet és a szauna park használatát is magukban foglalják. Szállóvendégünkként ráadásul már a nyitás előtt 1 órával megmártózhat kedvenc medencéje vizében.
 

Képzelje el, ahogy az élményelemek felüdítik, finoman masszírozzák: vízgomba, vízernyő, övzuhany, nyakzuhany, fekvő pezsgőágy, ülőpados hidromasszázs, ülő pezsgőpad, talpmasszázs, sodró folyosó, buzgárok, dögönyözők, jacuzzi… itt mindent ki kell próbálni!
 

Gyógymedencéink vize ásványi sókban gazdag, fokozza a szervezet ellenálló képességét, élénkítő és általános erősítő hatással bír. Gyógyvizes medencéinket gyermekek nem használhatják, őket bébi pancsoló, a nagyobbacskákat pedig gyermekmedence várja.
 

Kültéri medencéinkben tavasztól őszig az időjárás függvényében fürdőzhet, nyári időszakban pedig a Velencei-tó vizében is megmártózhat!
 

Az élmények fokozására gyógyító, kényeztető masszázsainkat, testkezeléseinket, és a Day SPA - privát wellness részt ajánljuk!
 

Wellness fürdőnk természetesen nem csak szállóvendégeink, de külsős vendégek számára is nyitva áll: nekik lehetőségünk van az élményfürdő földszinti, illetve emeleti részére külön belépőt, vagy kombinált jegyet váltani.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél