árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Tópart

A Velence Resort & Spa wellness szálloda közvetlenül a Velencei-tó partján helyezkedik el. A tóparti részen medencék, nyáron füvesített strand, sétány, vitorlás kikötő és vendéglátóhelyek várják Önt pihenése alatt. A gyerkőcök a játszótéren tombolhatják ki magukat. Tavasztól őszig kabaláink, Ele-Fülöp és Ele-Fanni virágos-, illetve gyümölcsös kertje is nyitva áll a lurkók előtt, az animációs programok keretén belül.

Medencék, strand, sétány

25 méteres tanmedencénk, illetve kis élménymedencénk egész évben nyitva tartanak. Nagy élménymedencénket, és a sodró folyosót pedig az időjárás függvényében, tavasztól őszig használhatják nyaralásuk alatt. Nyári időszakban színes nyugágyak és napernyők teszik igazán kényelmessé pihenésüket. A tóparton kialakított sétány pihenő padjain ülve a Velencei-tó egyik legszebb panorámájú, varázslatos naplementéjében gyönyörködhetnek a nyári estéken. A kis élménymedencét ősztől tavaszig gyógyvízzel töltjük fel, így akár hóesésben is élvezhetik majd a tóparti gyógyfürdőzést.

 

Játszótér

A kültéri medencék és a strand közelében az Európai Unió szabványainak megfelelő játszótér, hinták, csúszdák, kötél mászóka, és árnyékolt homokozó várja a gyerekeket.

 

Tóparti vendéglátás

A jól ismert, klasszikus strandételekért, palacsintáért, hűsítő italokért, jégkrémért sem kell messze menniük büféinkbe a strandolással töltött forró nyári napokon. A parton Grill Ház, Sunset Beach Bar és Palacsinta terasz várják Önöket a nyaralás alatt – jó időben, természetesen. Amennyiben a téli időjárás engedi, forralt bort, meleg teát kínálunk ugyanitt korcsolyázó, fakutyázó vendégeinknek.

 

Kikötő

A szállodához tartozó vitorláskikötő kiváló helyszín egy rövid sétára, de horgászásra, sőt, sárkányhajózásra és kenuzásra is lehetőségük van itt - előzetes egyeztetés alapján.

További fotók a tópartról és a strandról a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél