árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Superior lakosztály

Különleges alkalmakra Superior lakosztályaink egyikét ajánljuk Önnek, hogy igazán elkápráztathassa párját, lenyűgözhesse családját. Ezek a lakosztályok két légtérrel rendelkeznek, így maximális kényelmet nyújtanak, akár kettesben érkezik szállodánkba, akár gyermekeivel együtt tölti pihenését.

A lakosztályok a szálloda főépületében találhatók, nappali részükről páratlan körpanoráma nyílik a Velencei-tóra, valamint a szálloda kertjére, kinti medencéire. Földszinti lakosztályunk teraszáról jó időben néhány lépéssel megközelíthető strandunk, valamint kültéri medencéink. Emeleti lakosztályaink erkélyéről a tó minden irányára ráláthat.
 

A lakosztályok alapterülete kb. 64 m2. A gyermekek elhelyezése a nappali részen történik, így gyermekeivel együtt, mégis külön töltheti pihenését. A kihúzható kanapén akár két gyermek is kényelmesen elfér, a nappali alapterülete, illetve elrendezése pedig egy kiságy bekészítését is lehetővé teszi még.
 

A fürdőszobában hidromasszázs kád kínálja a luxus fürdőzés lehetőségét. A lakosztályban egy külön mosdó is rendelkezésre áll.
 

Lakosztályainkból egy zárt folyosón keresztül közelíthetik meg szállodánk éttermét, élményfürdőjét, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakat.

További szoba fotók a galériában!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél