APARTMAN

Luxus apartman

Az apartmanok a szállodával összeköttetésben lévő társasházban, az ún. “3. épület” 4., illetve 5. emeletein találhatók. Prémium bútorokkal felszerelt erkélyeikről nyugati irányba nyílik egyedülálló kilátás a Velencei-tó vizére és nádasaira.

Luxus apartmanjaink alapterülete 61-75 m2; kétágyas hálószobával, fürdőkádas fürdőszobával és konyha – étkező – nappali résszel várják Önt. A gyermekek számára a nappaliban található, hatalmas kihúzható kanapét tudjuk pótággyá alakítani. Az apartmanok berendezéséhez kizárólag exkluzív minőségű bútorokat választottunk.

Pihenésük alatt egy zárt folyosón keresztül közelíthetik majd meg szállodánk főépületét, éttermétélményfürdőjét, illetve a gyermekek számára kialakított játszóházakat.

A társasház és a szálloda épületét összekötő folyosón egy emeletnyi szintkülönbség megtételére kizárólag lépcsőn van lehetőség, itt sem lift, sem rámpa nem áll rendelkezésre. (A társasház épülete, és szállodánk között babakocsival nem lehetséges a közlekedés a fedett folyosón.)