árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Kedves Vendégeink!

A Velence Resort & Spa**** komplexum 2021. június 18-tól ismét megnyitja kapuit. Örömünkre szolgál, hogy a járványhelyzet elmúltával ismét a nálunk megszokott szolgáltatási színvonalon láthatjuk vendégül Önt és Családját.

 

Szállóvendégeinkre  a  264/2021. (V.21.) Korm. rendelet értelmében az alábbi védelmi intézkedések vonatkoznak:

Pihenési, rekreációs céllal érkező vendégeink

 1. a szálloda szolgáltatásait KIZÁRÓLAG védettségi igazolvány birtokában vehetik igénybe, ezért kérjük Önöket, hogy bejelentkezéskor a védettségi igazolványt és személyi igazolványukat, vagy útlevelüket bemutatni szíveskedjenek. A védettségi igazolvány a védőoltást igazoló telefonos applikációval is kiváltható.
 2. a szálloda teljes területén AJÁNLOTT a szájat és orrot eltakaró maszk használata,
 3. a szálloda teljes területén KÖTELEZŐ a 1,5 méter egészségügyi védőtávolság megtartása a nem egy háztartásból érkező vendégeink részére.

Üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező vendégeink 

 1. a szállodába védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek,
 2. a szálloda teljes területén - a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező, vagy azt a recepción be nem mutató  vendégeinknek - KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró maszk használat
 3. a szálloda teljes területén KÖTELEZŐ a 1,5 méter egészségügyi védőtávolság megtartása a nem egy háztartásból érkező vendégeink részére.
 4. Üzleti, gazdasági, oktatási tevékenység céljából érkező vendégeink – védettségi igazolvány, vagy applikáció hiányában - a wellness részleget nem látogathatják.

 

Általános higiénia

 

Biztonságos pihenésük érdekében a Velence Resort & Spa a következő intézkedéseket vezette be: 

 • A koronavírussal kapcsolatos MTÜ és MSZÉSZ állásfoglalások alapján és ÁNTSZ és népegészségügyi előírások szerint üzemeltetjük komplexumunkat.
 • A közösségi terek, szobák takarítására fokozottan ügyelünk. Speciális anyagokkal, gyakori és alapos fertőtlenítési feladatokat végzünk. 
 • Medencéink klórtartalmát az előírás alapján megemeltük.
 • Kézfertőtlenítő adagolóinkat elérhetik szállodánk és wellness részegünk frekventált területein. 
 • A mosdókban található szappanadagolókat folyamatosan töltjük és ellenőrizzük.
 • Kollégáink – ahol ezt a munkakör nem zárja ki – munkájukat maszkban végzik.
 • Különös alapossággal kezeljük a védettségi igazolványok ellenőrzését, az ellenőrzött vendégeket roncsolásmentesen nem eltávolítható karszalaggal azonosítjuk, amit a teljes tartózkodás alatt kötelező viselni.  

 

Vendégeinkből az alábbiak betartását kérjük:

 • Kérjük az azonosító karszalagok viselését a teljes tartózkodás alatt. A karszalagok  tartózkodás alatti eltávolítása a szolgáltatásból való kizárást vonja maga után!
 • Kérjük Vendégeinket a higiénés előírások betartására!
 • Kérjük, az 1,5 méteres egészségügyi védőtávolság betartását!
 • Medencehasználat előtt a zuhany használata kötelező!
 • Medencehasználat után, a medencékre előírt  klór tartalom okán az alapos zuhany használata javasolt!
 • Alapos kézmosás javasolt köhögés, tüsszentés, zsebkendőhasználat után, étkezés előtt és után, csecsemő, vagy kisgyermek etetése, szoptatása előtt és után, illemhely használat és pelenkacserét követően.
 • Ha a kéz nem láthatóan szennyezett, 20-30 másodperces alkoholos kézfertőtlenítés preferált. A kéz látható szennyezettsége esetén először 40-60 másodperces szappanos kézmosás szükséges.

 

Étteremhasználat

 1. Szállodai és a wellness részleg szolgáltatásait védettségi igazolvány birtokában igénybe vevő vendégeink KORLÁTOZÁS NÉLKÜL használhatják éttermi szolgáltatásainkat.
 2. Az étterem teljes területén KÖTELEZŐ a 1,5 méter egészségügyi védőtávolság megtartása a nem egy háztartásból érkező vendégeink részére.
 3. A szállodai szolgáltatásainkat védettségi igazolvány nélkül igénybe vevő vendégeink éttermi szolgáltatásainkat KÖTELEZŐ MASZKVISELÉS mellett vehetik igénybe.

 

Wellness részleg és kardioterem használata

Szállóvendégeink – védettségi igazolvány birtokában – KORLÁTOZÁS NÉLKÜL használhatják a wellness részlegünket és kardio-termünket, külön igazolvány, vagy igazolás bemutatására már nincs szükség.

 

Gyermekprogramok

Ele-Fülöp és Ele-Fanni programjai mellett a Játéksziget, emellett a Hempergő és a Dzsungel játszóház is létszámkorlát nélkül várja a gyermekeket. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a tiltások feloldása ellenére, az Önök és gyermekeik biztonságát szem előtt tartva, a Dzsungel játszóház és a Játéksziget kizárólag gyermekek részére látogatható, a szülőket, nagyszülőket továbbra is szívesen látjuk a Játéksziget előterében kialakított területen. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nagy létszámú csoportos programokat ritkítva, elsősorban kültéri foglalkozásként tartjuk a továbbiakban, ezzel is kerülendő a zárt térbe zsúfolódásból eredő járványügyi kockázatot. Szállodánkban a Mini disco, mint zenés-táncos rendezvény, az ilyen rendezvényekre vonatkozó szabályozás alapján kerülhet megtartásra.

 

Rendezvénytartás

 1. éttermünkben és szállodánkban családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg az ötven  főt,
 2. a családi vagy magánrendezvényen AJÁNLOTT a szájat és orrot eltakaró maszk használata,
 3. a családi vagy magánrendezvényen AJÁNLOTT a 1,5 méter egészségügyi védőtávolság megtartása a nem egy háztartásból érkező vendégeink részére

 

Készpénz nélküli fizetés

A Velence Resort & Spa szállodakomplexumban kizárólag kártyás (bankkártya, hitelkártya, saját névre szóló SZÉP kártya) fizetéssel lehet szolgáltatásainkat igénybe venni.

 

Köszönjük megértésüket és türelmüket, illetve azt, hogy egymás egészségére vigyázva, Önök is aktívan együttműködnek az előírások betartásában!

 

 

Tisztelettel:

Bársony Péter

szállodaigazgató

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél