árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Nyitási közlemény

Kedves Vendégeink!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a veszélyhelyzet visszavonásával együtt a Nemzeti Népegészségügyi Központ is enyhítette a szállodákra vonatkozó járványügyi korlátozásokat. Ez lehetőséget ad arra, hogy az Önök által kitöltött kérdőívekből megismert igényeknek megfelelően tudjuk Önöket a következő időszakban kiszolgálni. Ennek értelmében - a június 26-i nyitást követően - a Velence Resort & Spa szálloda szolgáltatásai szinte korlátozások nélkül igénybe vehetők. 

 

Általános higiénia

Biztonságos pihenésük érdekében a következő lépéseket tesszük:

- A koronavírussal kapcsolatos MTÜ és MSZÉSZ–állásfoglalások alapján, a javasolt intézkedéseket már korábban elvégeztük, sőt, a javasoltakhoz képest még fokozottabban odafigyelünk vendégeink és munkatársaink egészségére is.

- A közösségi terek, szobák takarítására fokozottan ügyelünk. Speciális anyagokkal, gyakori és alapos fertőtlenítési feladatokat végzünk. Medencéink klórtartalmát az előírás alapján megemeltük.

- Kérjük Vendégeinket a higiénés előírások alkalmazására.

- Kézfertőtlenítő adagolóinkat elérhetik szállodánk frekventált területein.
- A mosdókban található szappanadagolókat folyamatosan töltjük és ellenőrizzük.

- Kérjük, a megfelelő távolságot tartsák a többi Vendégtől!

- Kérjük, fürdőzés előtt és után a zuhanyzókat vegyék igénybe!

 

Beltéri medencék használata

A korábbi szabályok enyhítésének következtében a szálloda beltéri medencéi, gyógymedencéi, a wellness részlege és szaunaparkja is használható a szállóvendégek részére. Ennek ellenére, az Önök biztonságának megóvása érdekében, a „vizes” térben közösségi programokat (vizi aerobic, szaunafelöntések) egyelőre nem biztosítunk. 

 

Gyermekprogramok

Megszűnt az animációs programok lebonyolításának korlátozása, így Ele-Fülöp és Ele-Fanni programjai mellett a Játéksziget, emellett a Hempergő és a Dzsungel játszóház is létszámkorlát nélkül várja a gyermekeket. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a tiltások feloldása ellenére, az Önök és gyermekeik biztonságát szem előtt tartva, a Dzsungel játszóház és a Játéksziget kizárólag gyermekek részére látogatható, a szülőket, nagyszülőket továbbra is szívesen látjuk a Játéksziget előterében kialakított területen. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nagy létszámú csoportos programokat (pl. Mini Disco) ritkítva, elsősorban kültéri foglalkozásként tartjuk a továbbiakban, ezzel is kerülendő a zárt térbe zsúfolódásból eredő járványügyi kockázatot. 

 

Catering

A turnusokban történő, szűkített a‘ la carte étkeztetés helyett ismét a már megszokott és vendégeink által kedvelt svédasztalos reggeli és vacsora várja Önöket a főépület bankett részlegén kialakított, csak a szállóvendégek félpanziós (reggeli és vacsora) ellátását biztosító étteremben. Emellett természetesen napközben a Chef’s Bistro étteremben szabadon választhatnak megújult étlapunkról.  A turnusokban történő, szűkített a‘ la carte étkeztetés helyett ismét a már megszokott és vendégeink által kedvelt svédasztalos reggeli és vacsora várja Önöket a főépület bankett részlegén kialakított, csak a szállóvendégek félpanziós (reggeli és vacsora) ellátását biztosító étteremben. Emellett természetesen napközben a Chef’s Bistro étteremben szabadon választhatnak megújult étlapunkról.
Ital és ételkínálatunkban a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a házi készítésű termékekre, valamint a Velencei-tó környékére jellemző gasztronómiai kínálatra.
Vendégeink biztonsága érdekében a szobáinkban lévő minibár szolgáltatásunkat szüneteltetjük.


Készpénz nélküli fizetés

Június 26-tól kizárólag kártyás (bankkártya, hitelkártya, saját névre szóló SZÉP kártya) fizetéssel lehet szolgáltatásainkat igénybe venni. Megértésüket köszönjük.

 

Recepció munkarendje

A recepción - a távolságtartásra vonatkozó szabályok okán - egyszerre csak két munkaállomáson lesz lehetőségünk dolgozni, ezért a nagy létszámú érkezések és utazások alkalmával vendégeink türelmét kérjük, munkatársaink mindent megtesznek a gyors és zökkenőmentes kiszolgálás biztosítása érdekében. 

 

Park – strand

A járvány alatti időszakot kihasználva, a szálloda parkját jelentősen megújítottuk. Újabb jelentős területet parkosítottunk, a játszótér pedig áthelyezésre került a Sanse étterem teraszára, annak érdekében, hogy családos vendégeink, étkezési idejük alatt is figyelemmel tudják kísérni gyermekeik játékát. A területen a befejező munkálatok jelenleg is tartanak, ezért megértésüket és szíves elnézésüket kérjük.

 

Örömünkre szolgál, hogy a járványhelyzet elmúltával ismét a Velence Resort & Spa-ban megszokott szolgáltatási színvonalon láthatjuk vendégül Önt és Családját. 

 

Bársony Péter

szállodaigazgató

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél