árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Ringató foglalkozások

Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

A Kodályi alapelvekre épülő kisgyermekkori zenei nevelés vendégeink számára is elérhető.

De mi is az a Ringató?
 

Éneklő, játszó édesanyák, édesapák csoportja, ahová néhány hónapos kisbabákkal is lehet érkezni. A foglalkozások célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben megismertesse a legkisebb gyerekek zenei nevelésének lehetőségeit, és a kicsik érzékennyé, fogékonnyá váljanak a jó zene, a művészetek iránt.

Olyan családi program, mely a felnőtteknek szól, a kicsik nem kapnak feladatot, nem várunk tőlük semmilyen teljesítményt. Értékes zenei anyaggal, élő énekszóval és hangszerjátékkal vesszük körül őket. Ha kedvük van, bekapcsolódhatnak a játékba, de megfigyelői is lehetnek az eseményeknek. A foglalkozással épül a gyermeki lélek, erősödik a családi összetartozás.


A kiemelt időszakok kivételével, hétfőtől csütörtökig naponta 9.45 órakor várjuk a szülőket, nagyszülőket; akik fontosnak érzik, hogy a művészet eszközeivel neveljünk.


Kérjük, hogy játékszer, enni- és innivaló ne legyen a foglalkozásnál a családdal. Amire viszont szükség van, az egy benti cipő, vagy vékony zokni; járni tudó gyermekek és felnőttek számára egyaránt.


A részvétel szállóvendégeink számára ingyenes.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél