árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Étkezési lehetőségek

Egy éves kor alatti babák számára Univer bébiételeket kínálunk a félpanziós ellátás keretén belül. Bébiételeinket mind reggelinél, mind vacsoránál megtalálják a svédasztalon.


A nap 24 órájában elérhető a recepció fölötti Hempergő, ahol egy mikrohullámú sütő segítségével akár éjszaka, önállóan is megmelegíthető a saját bébiétel, tápszer. 

A Játéksziget mellett található baba-mama szoba meghitt körülményeket biztosít a szoptatáshoz, ugyanitt mikrohullámú sütő áll a szülők rendelkezésére 8:00-21:00 óra között.

Igyekszünk maximális kényelmet nyújtani babájuk etetéséhez, így pihenésük idejére térítésmentesen készítünk be cumisüveg melegítőt, erre vonatkozó igényük előzetes jelzése alapján.
 

Természetesen a nagyobb gyermekekre is gondolunk a büféreggelik, illetve a svédasztalos vacsorák kínálatának összeállításánál. Az egyik nagy kedvenc, a tejbegríz gyakran szerepel reggelinél. Vacsoránál külön gyermekbüfét kínálunk, változatos, gyerekek által leginkább kedvelt ételekkel, ha pedig gyermeke nem találna kedvére való falatot a büféasztalon, kérjük, jelezze munkatársainknak.


Ebédre és uzsonnára Chef’s Bistrónkat ajánljuk, ahol gyermekük Ele-Fülöp és Ele-Fanni étlapjáról választhat.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél