price calculationonline booking

H-2481 Velence, Béke u. 57. Route Planner

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online booking

Étkezési lehetőségek

Babák étkezési lehetőségei
 

A babák számára Univer bébiételeket kínálunk a félpanziós ellátás keretén belül, 1 éves korig. Bébiételeinket mind reggelinél, mind vacsoránál megtalálják a svédasztalon.


A nap 24 órájában elérhető a recepció fölötti kis gyermekjátszó rész, ahol egy mikrohullámú sütő segítségével akár éjszaka, önállóan is megmelegíthető a saját bébiétel, tápszer. Igyekszünk maximális kényelmet nyújtani babájuk etetéséhez, így pihenésük idejére térítésmentesen készítünk be cumisüveg melegítőt (LINK), erre vonatkozó igényük előzetes jelzése alapján.
 

Természetesen a nagyobb gyermekekre is gondolunk a büféreggelik, illetve a svédasztalos vacsorák kínálatának összeállításánál. Az egyik nagy kedvenc, a tejbegríz gyakran szerepel reggelinél. Vacsoránál külön gyermekbüfét kínálunk: csirke nuggets-szel, apró rántott sajt falatokkal, Dínó husival, hasábburgonyával, főzelékekkel kínáljuk gyermeküket. Ha pedig nem találna kedvére való falatot a büféasztalon, kérjük, jelezzék munkatársainknak.


Ebédre és uzsonnára Chef’s Bistrónkat ajánljuk, ahol gyermekük Ele-Fülöp és Ele-Fanni kedvenc ételeit, fagyiját is megkóstolhatja.

Contact

Address: H-2481 Velence, Béke u. 57.

Phone: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Newsletter