árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Recepció: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Fejérdy Kata

Fejérdy Kata

Fejérdy Kata vagyok, kétgyermekes anyuka, Ele-Fanninak és Ele-Fülöpnek egyik jó barátja.

A mi ismerettségünk hosszú évekkel ezelőttre nyúlik vissza.

2008. decemberétől dolgozom itt a Velence Resort&Spa-ban. Az évek során Ele-Fannit és Ele-Fülöpöt egyre jobban megszerettem a közösen átélt kalandok révén. Sok élménnyel gazdagodtunk és legnagyobb örömünkre az izgalmas pillanatokat nagyon sok gyermekkel és szüleikkel oszthattuk meg.

Nagyon szeretek itt lenni, velük együtt mókázni és játszani.

Hogy miért is? Elmesélem.

Már egészen fiatal koromban tudatosult bennem, hogy nagyon szeretem a gyerekeket, és velük szeretnék a jövőben foglalkozni.

Akkor még nem sejthettem, hogy milyen csodálatos dolog anyukának lenni, hogy mennyit tanulhatunk a saját gyermekeinktől és az így megszerzett tudás milyen sokat fog majd nekem segíteni.

Kisebbik fiam ovis éveinek megkezdésével adódott a lehetőség és egyáltalán nem bántam meg, hogy akkor igent mondtam rá. Sőt!

A szálloda gyerekbirodalmának kialakításában a kezdetektől részt vehettem és ezért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az első lelkes kezdeményezésekből egy csodálatosan működő gyerekbarát szálloda fejlődött ki, rengeteg programmal és lehetőséggel. A hosszú folyamat, (aminek sosem lehet vége), megszámlálhatatlanul sok örömöt, boldogságot adott.

Lendületes, fiatal csapatunkkal, az ötleteinkre mindig támogatólag reagáló főnökséggel öröm együtt dolgozni. Hiszem és vallom, hogy jó közegbe örömmel jövünk dolgozni és ha ez így van, a jó kisugárzásunk miatt boldogabbá válik vendégeink és a mi napunk is.

Remélem, még sok közösen megélt kalandban lesz részünk és együtt folytathatjuk Ele-Fanni és Ele-Fülöp izgalmas történetét.

Gyere Te is és legyünk mindnyájan Ele-Fülöp és Ele-Fanni életének a részesei!

Szeretettel várunk Téged is! :)

Domak Fanni

Domak Fanni

Domak Fanni vagyok, 25 éves. Nemzetközi kapcsolatok szakértői képesítéssel rendelkezem, azonban ennek ellenére a hivatásomat a gyerekek világában találtam meg. A szállodába bölcsődei tapasztalattal jelentkeztem dolgozni. A gyerekek iránti szeretetem már egészen kicsi koromra visszavezethető, hiszen négy fiatalabb testvéremről mindig örömmel gondoskodtam. Közel 4 éve vagyok a Velence Resort&Spa animátor csapatának tagja. Ez idő alatt volt lehetőségem nagyon sok fantasztikus gyerekkel megismerkedni, -és úgy érzem, bátran mondhatom, hogy - a vissza-visszatérőkkel pedig barátságot kötni. Ebben az időszakban rengeteg szuper programot bonyolítottunk le, ahol boldog, kacagó lurkók nyugtázták, hogy amit csinálunk az jó, ezért hétről hétre egyre nagyobb lendülettel vágunk bele az újabb animációs feladatokba!

Ele-Fannival és Ele-Fülöppel együtt örömmel várjuk a pihenni érkező szülőket és a mókázni vágyó gyerekeket!

Horváth Ramóna

Horváth Ramóna

Horváth Ramóna vagyok, 23 éves. Kisgyermekgondozó-nevelői végzettséggel
rendelkezem. Azért dolgozom a Velence Resort&Spa-ban, mert szeretem a gyerekeket és a velük töltött időt. Ele-Fülöp és Ele-Fanni a szállodánk kabalái, akik imádják a gyerekeket. Kedvesek és nagyon jókat lehet nevetni velük. Szeretnek táncolni, bulizni a mini discoban a gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt. Remélem, minél több és új gyerekeket fogunk megismerni. Nagyon sok programunk van számukra, rengeteg élménnyel gazdagodnak.

Várunk nagyon sok szeretettel mindenkit szállodánkba.

Monostory Kinga

Monostory Kinga

Monostory Kinga a nevem, 22 éves vagyok. 2017 nyarán csatlakoztam a szálloda animátoraihoz és ismerkedtem meg Ele-Fannival és Fülöppel. Ele-Fanni és Ele-Fülöp nagyon szeretik a gyerekeket, éppezért rengeteg kis barátjuk van, akikkel vidámsággal töltik meg a Velencei-tó partját.Óvodapedagógus hallgatóként ez tette számomra vonzóvá a lehetőséget, hogyrészese legyek a sok programnak és kalandnak, melyekkel a két kedves elefánt ésaz animátorok készülnek. Nagy örömmel tölt el, hogy azóta a gyerekekkel, Ele-Fannival, Ele-Fülöppel és szuper kis csapatunkkal karöltve ennyi boldog pillanatotélhettem át és olyan fontos eseményeken vehettem rész, mint a születésnapiünnepségek, a farsang és ami a legmeghatározóbb volt mind közül: Ele-Fanni ésEle-Fülöp eljegyzése.

Őszintén mondhatom, hogy nálunk mindig történik valami, amiből kár lennekimaradni! Várjuk sok szeretettel az egész családot!

Váczi Nikolett

Váczi Nikolett

Váczi Nikolettnek hívnak, 24 éves vagyok. A tanulmányaim során kerültem közelebbi kapcsolatba a vendéglátással és az animátorkodással. A gyakorlat alatt rájöttem, hogy nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Sok pozitív energiával töltenek fel.
Megtaláltam azt a foglalkozást, amit nem munkának, hanem hivatásnak tekintek.
Három éve vagyok az animátor csapat tagja. Ez idő alatt megannyi átélt kaland után jó barátok lettünk Ele-Fülöppel és Ele-Fannival. Nagyon szeretik a gyerekeket és ez fordítva is így van. Sokat foglalkoznak velük, mosolyt csalnak az arcukra és megnevettetik őket mókázással és bolondozással. Örülök, hogy az életük részese lehetek. Szeretnél te is találkozni Ele-Fülöppel és Ele-Fannival? Várunk sok szeretettel téged és kedves családodat, hogy sok örömteli és felejthetetlen élményben legyen részed itt Velencén, a Velence Resort&Spa-ban.

Wáger Dóra

Wáger Dóra

Wáger Dóra, animátor vagyok.

Egyetemi tanulmányaim mellett, 2015-től kezdtem el dolgozni a Velence Resort&Spa-ban. Jó gyakorlatnak gondoltam a tanítói pályám megalapozásához. Rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam az elmúlt évek során. 

A kisgyermek és óvodás korosztályoknak szóló foglalkozások mellett igyekszünk folyamatosan bővíteni az aktuális eseményeknek, ünnepeknek megfelelően programkínálatunkat az iskolások számára is. Így alkalmazhatom az egyetemen elsajátított pedagógiai irányelveket.

A kézműves foglalkozások kapcsán rajztanári gyakorlatomat alkalmazom, segítve a gyermekek finom motorikus érzékének fejlesztését. A mozgásos foglalkozásokat pedig a rendszeres versenysportokra alapozva tartom, játékos formában.

Munkám kezdetén először Ele-Fülöppel ismerkedtem meg. Hamar összebarátkoztunk, hiszen minden gyerkőc kedvence fantasztikus hangulatot varázsol maga köré, nem beszélve a szuper mini discós fellépéseiről.

Ele-Fannival kicsit később találkoztam, de elbűvölő személyiségével azonnal elvarázsolt mindenkit. Hihetetlen eleganciája, stílusa és jókedve megjelenésében is tükröződik.

Ele-Fannival és Ele-Fülöppel így már közösen, számtalan születésnapot, kalandozást, játékot éltünk meg. Így, ha a szürke hétköznapokon túl egy kis pihenésre, sok nevetésre vágynál, vagy szeretnél jobban bepillantani Ele-Fülöp és Ele-Fanni életébe, akkor csatlakozz te is kreatív, pörgős mindennapjainkhoz.

Sok szeretettel várunk téged és kedves családodat a Velencei-tó partján.

Tallér Tamara

Tallér Tamara

Tallér Tamara vagyok, a Velence Resort&Spa animátor csapatának tagja. Egy évvel ezelőtt kezdtem el itt dolgozni és ezalatt sok-sok barátságot kötöttem, köztük Ele-Fülöppel és Ele-Fannival is.

Ugyan turisztikai manager a szakmám, a gyerekekkel való foglalkozás közelebb áll a szívemhez. Őszintén állíthatom, hogy itt a gyerkőcök állnak a középpontban, itt a játék és a szórakozás a legfontosabb feladatunk.

Rengeteg programmal várunk mindenkit, kézműves, kalandozás vagy a megunhatatlan mini disco Ele-Fülöppel és Ele-Fannival, a szálloda kedvenceivel.

A munkában a legjobban azt szeretem, hogy megismerhetek minél több családot, akik közül szerencsére többen visszajárnak hozzánk, miattunk.

Ismerj meg minket Te is! Várunk sok szeretettel mindenkit!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél