árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Wellness utalványok

Bármilyen elképzelést megvalósítunk: adhat egy konkrét összeget, vagy választhat szolgáltatásaink, csomagajánlataink közül. Amennyiben egy konkrét összeget szeretne ajándékozni, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a fix összegű utalványok megvásárlásáról.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a megajándékozott személy számára ne derüljön ki, milyen összeget fordított az ajándékra. Ajándékozhat akár egy éjszakás pihenést, de wellness hétvégét, vagy hétközi kikapcsolódást is. Az utalvány feljogosíthat félpanziós pihenésre, az élményfürdő korlátlan használatával; vagy vonatkozhat egy konkrét csomagajánlatunk tartalmára, akár egy kényeztető masszázzsal, az Ön döntése szerint.
 

Az ajándékutalvány megrendelésének gyakorlata szállodánkban
 

  • Munkatársaink elkészítik árajánlatunkat az Ön által megadott paraméterekre.
  • Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, írásban erősítheti meg megrendelési szándékát, munkatársaink pedig visszaigazolják azt.
  • Ezt követően Ön átutalja a választott pihenés ellenértékét bankszámlánkra, mi pedig elkészítjük a megrendelt utalványt - amennyiben úgy kívánja, névre szólóan, az Ön személyes üzenetével együtt.
  • Az utalványt postai úton juttatjuk el Önnek, ezért kérjük, megrendelését ne hagyja az esemény előtti utolsó pillanatokra!
     

Utalványaink személyesen, a szállodai recepción is megvásárolhatók. Utalványaink ára SZÉP kártyáról nem fizethető. Köszönjük megértését.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél