árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Utalványok, ajándék ötletek

Velence Resort & SPA - Wellness utalványok

Különleges alkalmakra, vagy különösebb alkalom nélkül is bátran ajánljuk szállodánk ajándékutalványait, amennyiben biztosra szeretne menni: így garantáltan örömet szerezhet szeretteinek, munkatársainak, vagy akár partnereinek!

Velence Resort & SPA - Nászajándékba, évfordulóra

Születésnap, eljegyzés, vagy évforduló alkalmából is meglepheti párját egy kényeztető wellness hétvégére szóló utalvánnyal, de nászajándékként is örömet szerezhet egy exkluzív pihenéssel. Ajánljuk magunkat – szállodánk „Éden a tóparton!”

Velence Resort & SPA - Fürdőbelépő utalványok

3.600 m2 alapterület, 1.000 m2 vízfelület, 10 medence 2 szinten, szauna park, vízi sportprogramok és szauna felöntések a hét minden napján – kis csomagban nagy élmény, élményfürdő utalvány formájában!

Velence Resort & SPA - Masszázs utalványok

Masszázsaink segítenek megszabadulni a stressztől és a fájdalomtól, felfrissítenek, lehetővé teszik, hogy energiával telve térjen vissza a rohanó hétköznapokba.

velence-resort-spa-fix-osszegu-utalvanyok-kiskep.jpg

Akár néhány ezer forinttal, vagy egy nagyobb konkrét összeggel is hozzájárulhat szerettei feltöltődéséhez, kikapcsolódásához. Tervezzenek akár egynapos fürdőzést, wellness programot, vagy szállodai pihenést – fix összegű ajándékutalványainkkal Ön is „besegíthet”.

Velence Resort & SPA - Szobai bekészítések, bérelhető eszközök

Szerezzen örömet gyermekeinek: kabaláinkat, Ele-Fülöpöt és Ele-Fannit is bármikor magukhoz ölelhetik egy pihe-puha plüss formájában, míg a következő személyes találkozásra várnak! Kínálatunkban vidám, színes pólók, bögrék, és számos egyéb "kincs", hasznos tárgy és játék is megtalálható!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél