árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Utalványok, ajándék ötletek

Különleges alkalmakra, vagy különösebb alkalom nélkül is bátran ajánljuk szállodánk ajándékutalványait, amennyiben biztosra szeretne menni: így garantáltan örömet szerezhet szeretteinek, munkatársainak, vagy akár partnereinek!

Születésnap, eljegyzés, vagy évforduló alkalmából is meglepheti párját egy kényeztető wellness hétvégére szóló utalvánnyal, de nászajándékként is örömet szerezhet egy exkluzív pihenéssel. Ajánljuk magunkat – szállodánk „Éden a tóparton!”

3.600 m2 alapterület, 1.000 m2 vízfelület, 10 medence 2 szinten, szauna park, vízi sportprogramok és szauna felöntések a hét minden napján – kis csomagban nagy élmény, élményfürdő utalvány formájában!

Masszázsaink segítenek megszabadulni a stressztől és a fájdalomtól, felfrissítenek, lehetővé teszik, hogy energiával telve térjen vissza a rohanó hétköznapokba.

Akár néhány ezer forinttal, vagy egy nagyobb konkrét összeggel is hozzájárulhat szerettei feltöltődéséhez, kikapcsolódásához. Tervezzenek akár egynapos fürdőzést, wellness programot, vagy szállodai pihenést – fix összegű ajándékutalványainkkal Ön is „besegíthet”.

Szerezzen örömet gyermekeinek: kabaláinkat, Ele-Fülöpöt és Ele-Fannit is bármikor magukhoz ölelhetik egy pihe-puha plüss formájában, míg a következő személyes találkozásra várnak! Kínálatunkban vidám, színes pólók, bögrék, és számos egyéb "kincs", hasznos tárgy és játék is megtalálható!

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél