árkalkulációonline foglalás

H-2481 Velence, Béke u. 57. Útvonaltervezés

Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971 | reservation@velencespa.com

Online foglalás

Elfogadott fizetőeszközök, SZÉP kártya

Pihenésük ára szállodánkban készpénzzel, hitel-, vagy bankkártyával, saját névre szóló K&H, MKB, vagy OTP SZÉP kártyával, illetve, bizonyos utalványokkal fizethető.

A foglalás érvényesítéséhez 50% előleget, vagy bankkártya garanciát kérünk. Kiemelt időszakokra szóló foglalások kizárólag előleggel garantálhatók. Az előleg SZÉP kártyáról is megfizethető. Kizárólag saját névre szóló SZÉP kártyát fogadunk el; a költségek azonban bármely zsebből fizethetők.
 

Termál- és élményfürdőnkben a SZÉP kártyák szállás, vendéglátás és szabadidő zsebei terhére is igénybe vehetik szolgáltatásainkat: fürdőbelépő bármely zsebből vásárolható, masszázsaink, wellness kezeléseink díja azonban csak a szabadidő zsebből fizethető.
 

Ajándékutalványok vásárlása SZÉP kártya terhére nem lehetséges.
 

Szállodánk ún. „címletes” utalványokat is kibocsát. Ezek az utalványok a rajtuk szereplő értéken válthatók be, kizárólag abban az esetben, amennyiben pihenésüket közvetlenül szállodánknál foglalták le. Az utalványok fürdőnkben is felhasználhatók, készpénzre azonban nem válthatók, értékükből visszaadni nem tudunk.

Kapcsolat

Cím: H-2481 Velence, Béke u. 57.

tel.: Hotel: +36 22 589 900 | SPA: +36 22 589 971

email: reservation@velencespa.com

Hírlevél